Dagens træning: Intervaller på løbebåndet

Status: Halvanden uge med carb-cycling

Denne uge siger vægten 78,3 kg. En stigning på omkring to kilo fra forrige uge.
Men et fald på to kilo sammenlagt, på de sidste knap 1 1/2 uge, så det er absolut tilfredsstillende. Det er desværre helt normalt for mig, at min vægt svinger med 3-4 kilo eller mere, så det siger egentlig ikke så meget om noget. Udover at jeg havde ret i, at de knap 4 kilo der røg på 5 dage, var væske ;)

 photo A0DDCFE5-F1F0-4096-AA5D-B6C564440930_zpsvbs5viti.jpg

Jeg har carb-cyclet og spist som planlagt det meste af denne uge, men har også spist is og kage til en konfirmation i torsdags, og masser af sovs da jeg havde nogle venner til middag og film i tirsdags. Jeg foretrækker at lade mine “afvigelser” falde naturligt ind, i forbindelse med sociale arrangementer, i stedet for at planlægge en ugentlig refeed-dag lige nu.

Mit mål lige nu er, at blive stærk og komme i god form, men jeg nøjes med at tage babysteps, i stedet for at vende tilbage og være 100% dedikeret til den perfekte kost.
Det er vigtigt at give kroppen hvad den skal have af næring og energi, hvis jeg ønsker at forbedre mig, og det er her fokus ligger. Hellere spise lidt for meget af det gode, end lidt for lidt, og stresse kroppen igen. Men jeg vil jo også gerne have vægten lidt ned på et tidspunkt, så det er en balance der skal finde.

Den skal nok komme, men jeg har ikke noget imod, at det går lidt langsomt eller lidt op og ned. Der skal være plads til at leve, og det er ikke sundt at være for fokuseret på vægten. Jeg bruger den som rettesnor, intet andet :)

1 Kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Intervaller på løbebåndet