Slut med sukkertrang! Snack-tip!

Status: 5 dage med carb cycling

 photo 1CDE3492-38CC-47BE-B83C-8CF12F8ACB5C_zpsthjpmsvm.jpg

Jeg kom sent i seng og var tidligt oppe, da jeg har en travl søndag foran mig. Alligevel måtte jeg liiiiige på vægten her til morgen, for jeg var vildt nysgerrig på hvad den ville sige. Er jo tilbage på “diæt” og har carb cyclet siden onsdag, men derudover spist som jeg ville. Resultatet er, at vægten er gået fra 80,3 kg. onsdag morgen til 76,4 i dag (søndag morgen).

Jeg ligger stadig nogle kilo højere end jeg ønsker på den lange bane, og de mange kilo tabt så hurtigt, er uden tvivl primært væske. Men føler ikke at kroppen er drænet eller tom for energi, så nu forstætter jeg i hvert fald en uge mere, og ser hvordan det ser ud næste søndag :)

 photo 98DEE699-8BCD-4F33-99C6-EB752942D241_zpstjptauqm.jpg

Jeg har det nemlig rigtig godt. Masser af energi og spiser mig mæt til alle måltider. Mit blodsukker føles stabilt og mine træningspas er gode.

Jeg træner langt mindre end jeg har gjort længe (i gennemsnit 1 gang daligt), og i kombination med det øgede fedtindhold i min kost, giver det kroppen mulighed for at slappe af og stresse ned. Det tror jeg den har rigtig godt af lige nu. En uges pause var godt, men kan mærke at jeg skal lægge stille og roligt ud, være lidt tålmodig med at komme tilbage i topform. Det er nu også helt fint. Har ikke noget jeg skal nå :)

2 Kommentarer

  • Ida

    Det var godt nok mange kilo på meget få dage! :)

    Jeg tænkte om du ikke ville lave et indlæg, hvor du uddyber carb cycling lidt mere?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med sukkertrang! Snack-tip!