Personlig træner og online coach med en mission om hjælpe dig med at slutte fred med mad og få mere nydelsesfuld bevægelse ind i din hverdag.

 

Mit navn er Amanda Louise.

 

personlig træner og online coach

 

Jeg er 32 år gammel, uddannet fysioterapeut, yogalærer samt certificeret vejleder i intuitiv spisning. Jeg er vokset op i København, men bor nu sammen med min kæreste i Dubai, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater. 

 

Personlig træner og online coach siden 2013

 

Siden 2013 har jeg arbejdet som personlig træner og online coach.

 

Undervejs har jeg selv været på en lang rejse med en yoyo-vægt, der kunne svinge med 15-20 kilo og forstyrret spisning. Jeg deltog også i flere bikini fitness-konkurrencer i et forsøg på at “fixe” mit dårlige selvværd og styrke min selvtillid. Men jeg fandt til sidst ud af, at selvværd og selvtillid er noget, der kan læres. Helt uden, at du behøver tabe dig. Det er nemlig nødt til at komme indefra. Læs hele min historie her.

 

Og hvorfor er min egen historie vigtig, når jeg hjælper andre? Det beskriver en af mine klienter virkelig fint i en anmeldelse af mig som online coach: 

 

“Amanda er selv et menneske til fingerspidserne med alle de udfordringer, sejre og lussinger livet har givet. Hun forstår og kan hjælpe sine klienter, fordi hun selv har haft kampe at kæmpe og er kommet igennem dem. Amanda får mine varmeste anbefalinger” — Karin, klient.


Min mission 

 

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe danske kvinder med at slutte fred med mad, bevægelse og deres krop, gennem intuitiv spisning og nydelsesfuld bevægelse

 

Min mission er at hjælpe dig med at blive i stand til at leve det liv, du drømmer om og fortjener – nu! Ikke først, når du har tabt dig.

 

Få min hjælp til at slutte fred med mad, bevægelse og din krop

 

Jeg benytter værktøjerne bag intuitiv spisning og nydelsesfuld bevægelse til at coache dig i mål. Helt uden, at du behøver tabe dig. Vil du have min hjælp, så er første skridt at ansøge om en plads på mit 1-til-1 online forløb i intuitiv spisning eller nydelsesfuld bevægelse.