Personlig træner og online coach med en mission om hjælpe dig med at slutte fred med mad, få mere nydelsesfuld bevægelse ind i din hverdag og at du opnår den kropsaccept, du fortjener.

 

Mit navn er Amanda Louise.

 

personlig træner og online coach

 

Jeg er 31 år gammel, uddannet fysioterapeut og yogalærer samt snart-certificeret vejleder i intuitiv spisning. Jeg er vokset op i København, men bor nu sammen med min kæreste i Dubai, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater. 

 

Personlig træner og online coach siden 2013

 

Siden 2013 har jeg arbejdet som personlig træner og online coach.

 

Efter jeg selv har været på en lang rejse med en yoyo-vægt, der kunne svinge med 15-20 kilo og forstyrret spisning. Jeg deltog i flere bikini fitness-konkurrencer i et forsøg på at “fixe” mit dårlige selvværd og styrke min selvtillid, men jeg fandt til sidst ud af, at selvværd og selvtillid er noget, der kan læres — og at det er nødt til at komme indefra. Læs hele min historie her.

 

Og hvorfor er min egen historie vigtig, når jeg hjælper andre? Det beskriver en af mine klient virkelig fint i en anmeldelse om mig som online coach: 

“Amanda er selv et menneske til fingerspidserne med alle de udfordringer, sejre og lussinger livet har givet. Hun forstår og kan hjælpe sine klienter, fordi hun selv har haft kampe at kæmpe og er kommet igennem dem. Amanda får mine varmeste anbefalinger” — Karin, klient.


Min mission 

 

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe danske kvinder med at slutte fred med mad, bevægelse og deres krop, gennem intuitiv spisning og nydelsesfuld bevægelse. 

 

Min mission er at hjælpe dig med at blive i stand til at leve det liv, du drømmer om og fortjener – nu! Ikke først, når du har tabt dig.

 

Kom med på rejsen og styrk din kropsforståelse med intuitiv spisning og nydelsesfuld bevægelse: Læs om og ansøg om en plads på mit 1-til-1 online forløb lige her.