Saturday: Online Coaching, Booty Workout & maybe some me-time...

Status: Week 2/10 of #ProjectFatloss

Det var meningen at jeg skulle have været på vægten og taget billeder denne fredag morgen, så jeg kunne opdatere jer med en status på formen. Men jeg sov over mig og var ved at komme for sent ud af døren til min første klient, så måtte springe både vejning og billeder over.

Om aftenen skulle jeg så ud og spise med roomie og da jeg vågnede lørdag var jeg fuldstændig oppustet og havde slet ikke lyst til at stille mig på vægten.

Skal jeg være ærlig har det også været en rigtig hård uge. Træningen blev holdt indtil lørdag, hvor jeg endte med at springe min planlagte træning over til fordel for at sove. hele dagen. I dag sov jeg igen rigtig længe, hvilket gør at jeg igen ikke når min styrketræning.

Ikke optimalt i forhold til min vægttab lige nu, men hvis der er noget jeg har lært, så er det at lytte til min krop og sænke tempoet, når den kræver det.  “You can’t fight your body!” er så sandt for mig. Jeg har prøvet tidligere, og det er aldrig endt godt.

Så denne uge er der ingen vejning eller mål, men til gengæld også 3 hviledage i træk og viiiirkelig mange timers tiltrængt søvn. Jeg vender stærkt tilbage med progress billeder, mål og vejning i næste uge!

Indtil da kan i se status fra Dag 1 her og status efter 1. uge her.

Min mave har været oppustet i flere uger, men i går aftes så formen således ud:
photo-08-10-2016-11-06-18-pm

Stadig masser af fedt på kroppen og ikke så markeret, men oppustetheden på maven er næsten væk. Kroppen har fået lidt ro, og måske betyder det, at den kan begynde at samarbejde nu igen.

Dagens træning vil bestå af 30-60 minutters gåtur i Marinaen mellem dagens 2. og 3. klient, og ellers så er fokus på at passe min kost (maden er preppet og pakket) og give den gas på arbejdet. Jeg har en let dag i dag med kun 4 klienter pga. nogle aflysninger, så det er en mild start på ugen. Nok meget godt lige at komme stille og roligt tilbage efter en weekend hvor jeg har sovet 80% af tiden ;)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Saturday: Online Coaching, Booty Workout & maybe some me-time...