Q&A: Hvor mange gram protein indtager jeg pr. dag & hvordan kontrollerer jeg min appetit under diæt?

Status: Week 1/10 of #ProjectFatloss2.0

Photo 30-09-2016, 4.46.51 PM

Så er der første status på version 2.0 af projektet. Læs intro-indlægget fra forrige tirsdag lige her.
Vægten siger -1 kg. (fra 84 kg. til 83 kg.) siden jeg kom hjem til Dubai.

Ærlig talt, så er det meget mindre end jeg ville forvente af min krop med denne kostplan + træningen, men jeg har heller ikke sovet mere end ca. 5 timer pr. nat siden jeg kom hjem, udover i lige nat hvor jeg fik næsten 10 timers søvn oveni en 4 timers middagslur igår. Jeg har været meget påvirket af jetlag der gjorde jeg ikke kunne falde i søvn om aftenen – og i kombination med, at jeg skal op 04:45 for at nå ud til mine første klienter kl. 6 hver morgen, gav det et kæmpe søvnunderskud.

Desuden er det “den tid på måneden”, og det plejer også at øge min vægt. Havde dog forventet jeg ville smide mindst 2-3 kilo i væske her den første uge, så føler mig lidt skuffet. Men måske ER jeg bare så tyk som vægten siger og det hele skal smides på den hårde måde ;)

Jeg burde heldigvis kunne få noget mere søvn fra nu af, nu hvor min jetlag er ved at være væk, min roomie er flyttet ind og min arbejdskalender er på plads igen så har stadig et lille håb om at der pludselig ryger et par nemme væskekilo i løbet af de næste uger ;) Men ellers er 1 kilo om ugen jo fint nok. Kan det fortsætte sådan, så når jeg målet om 10 kilo på 10 uger :)

Jeg har lavet et par små Q&A indlæg hvor der indtil nu er besvaret lidt forskellige spørgsmål omkring min kost og cardio. Har i flere spørgsmål så stil dem endelig i kommentarerne til dette indlæg og så vil jeg besvare dem så godt jeg kan i de kommende Q&A-indlæg.

Formstatus 20.09.2016: 84 kilo
Photo 20-09-16 8 50 39 PM

Formstatus 30.09.2016: 83 kilo
Photo 30-09-2016, 10.38.33 AM

Glæder mig til at se hvor formen ender om 10 uger! :)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Q&A: Hvor mange gram protein indtager jeg pr. dag & hvordan kontrollerer jeg min appetit under diæt?