My Dubai <3 + Jeg udlejer min lejlighed i september!

Opskrift: Breakfast Greenie

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Photo 07-08-16 11 42 25 AM

Denne greenie-bowl er et friskt og mættende alternativ til min vanlige havregrød.
Jeg føler mig altid så und, når jeg sørger for at få grøntsager til morgenmad, og denne sag indeholder både spinat, ingefær og et ordentligt skud protein!

I forbindelse med Project Fatloss går jeg efter at få en relativt stor, proteinrig og mættnde morgenmad.
Jeg tæller som sådan ikke kalorier eller macroer, men forsøger alligevel at ramme cirka samme macro fordeling uanset om jeg spiser proteingrød, en greenie-bowl eller drikker en smoothie. Det kan jeg gøre, fordi jeg er god til at vurdere mine portionsstørrelser ved øjemål og jeg kan ret præcist vurdere hvor meget energi der er i den mad jeg spiser. Er man mere uerfaren, kan det være en god idé at tælle kalorier eller makro’er i en periode, så man får en idé om hvad den mad man spiser indeholder af energi.

Jeg har for god ordens skyld næringsindholdet for denne portion. Den giver 416 kcal fordelt på:

Protein: 57 g. (58%)
Kulhydrat: 23 g. (24%)
Fedt: 7,8 g. (18%)

Fremgangsmåde:

Følgende ingredienser blendes grundigt:
– 250 g. naturel yoghurt/skyr
– 30 g. Vanilla Milkshake proteinpulver
– 1/2 banan
– 100 g. frossen hakket spinat
– 15 g. frisk ingefær
– 1 tsk. SØD/Stevia
– 1/2 tsk. kanel
– 1/2 tsk. loppefrøskaller

Den færdige greenie hældes i en skål og toppes med: 15 g. chiafrø, 1/2 tsk. kanel, 1 spsk. Bodylab Zero

Og så er der bare tilbage at sige “Velbekomme!”. Min skål er altid alt for hurtigt tom, og det var det samme her til morgen.. Suk. Nu har jeg et par ærinder at løbe, og derefter står den på en ben/booty træning i træningscenteret i min bygning. Senere skal jeg tilbage på arbejde i et par timer og så har jeg en lille shisha-date inden min veninde Daniella lander hernede omkring midnat. <3

Photo 08-08-16 11 43 16 AM

Vil du have mere inspiration, tips og vejledning til kosten?

I indlægget “What I Eat In a Day” gennemgår jeg en hel dag i mad, i forbindelse med, at jeg selv ønsker at tabe nogle kilo inden 1. december.

I denne guide gennemgår jeg, hvordan en fornuftig kost inkl. kosttilskud inden, under og efter træning kan se ud.

Har du brug for personlig hjælp til at få kosten og træningen på rette spor så dit hårde arbejde i træningscenteret også kan ses på kroppen? Jeg hjælper gerne! Det eneste du skal gøre er, at sende mig en mail på kontakt @ amandalouise.dk. Læs mere på siden “Online Programlægning“.

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Dubai <3 + Jeg udlejer min lejlighed i september!