Sommerprojekt: Dag 18/25

Sommerprojekt: Dag 19/25

Mine klienter begynder at vende tilbage fra sommerferie, og det betyder, at min egen sommerferie også er ved at være slut. I dag stod den derfor på arbejde kl. 05:40, efterfulgt af 8 km. løb alm. løb, inden jeg efter planen ville hjem og sove videre.

 photo 30217B8A-6A44-4732-95AA-7BB7F6EE3F9E_zpsow0cdwa1.jpg

Desværre var min krop ikke helt enig i min plan, hvilket resulterede i, at jeg hverken kunne falde i søvn i nat, eller da jeg kom hjem fra job og træning i morges. Jeg fungerer sindssygt dårligt når jeg er i søvnunderskud, og de 5 timer jeg endte med at få i nat var langt fra nok til mig.

Men jeg opgav at få sovet, og tog i stedet ind til søerne for at drikke kaffe og gå tur med en veninde i det gode vejr. Vi besøgte den lille, relativt nye café Kaffix, som ligger på Frederiksborggade, lige ud til Søerne. ALT på stedet koster 12 kr. :) De laver rigtig god kaffe, og vi endte med at drikke både en danskvand og en iskaffe. Stedet er bestemt en anbefaling værdig, både hvis man er til god kaffe, men også bare hvis man ikke gider ruineres på en kaffedate :)

 photo 7875F81D-9D02-43C3-ADEB-A6460F765AEF_zpsn5l2syjv.jpg

Da jeg kom hjem var jeg om muligt endnu mere smadret end da jeg tog afsted, og omkring kl. 15 faldt jeg så endelig i søvn, og fik sovet små 3 timer. Så nu burde jeg være udhvilet og klar til aftentræning, men i stedet er jeg bare træt, svedig og helt forvirret. Tror ikke der bliver mere træning eller fysisk aktivitet i dag. I stedet står den snart på aftensmad, og så håber jeg virkelig på, at få sovet nok i nat, så min dag i morgen bliver lidt bedre… :P

Min kostplan i dag er stort set identisk med min kostplan fra i går, som i finder her.

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerprojekt: Dag 18/25