Dagens træning: Naughty Nancy 2.0

Onsdagens træning

Jeg er endnu engang inde i en stresset eksamensperiode. Denne gang er det en eksamensopgave der skal skrives. Og der er desværre flere dele af den, som virkelig ikke er mine stærke sider. Eksempelvis et helt afsnit med biomekaniske udregninger.
Det kræver al min energi at prøve at forstå det og regne tingene ud, og når det så kommer til stykket, føler jeg ikke at jeg er i stand til at gennemskue om det overhovedet er rigtigt det jeg har lavet. Baaaaaaah! Jeg hader matematik og fysik…

… Og når al energien går til skolearbejdet, så suger det mit overskud til træning. Jeg er virkelig ikke motiveret for træningen lige for tiden, så det er lidt en kamp at få passet det ind. I tirsdags blev træningen eksempelvis 2×60 min gåtur, men selv det, har jeg lidt svært ved at tage mig sammen til. Og jeg kan ikke rigtig tillade mig at holde pause lige nu, med Ninja Warrior-optagelser i næste uge og et 10 km. løb på søndag…

I går havde jeg så ondt af mig selv, efter at have siddet og nørklet med biomekanik i to hele dage, at jeg først tog med min studiegruppe ud for at spise burger, og så hjem med en bøtte B&J (Cookie Dough) og en plade Rittersport :) Og da det hele var spist tog jeg en laaaaang lur. Aaaaah. Det var tiltrængt!

 photo D5FEE84C-1A0D-42DB-B6EE-FE9A785E33AC_zps6tiw8sct.jpg

Men når man vælger at gøre den slags, så skal man altså også passe sin træning ;) Så sent om aftenen stod den først på en times Gymnastics, efterfulgt af en lille workout og lidt skulderpres.

Workout’en var super simpel, men fungerede faktisk rigtig godt!
Den bestod af 5 runder:

5 x Sumo Deadlift (85 kg)
10 x One-arm KB push press (12 kg. – venstre)
10 x One-arm KB push press (12 kg. – højre)

De første KB push presses var hårde, fordi kredsløbet var presset efter de tunge dødløft.
Jeg holdt 1 min pause mellem hver runde.

Og så sluttede jeg af med 3×10 BB shoulder press med 20-25 kg. på stangen.

Det var faktisk en rigtig god træning, selvom jeg ikke var oplagt. Følte der var lidt fremgang til Gymnastics og at dødløftene var meget lettere i dag, end i sidste uge.
Burger, chokolade, is og en lang lur er åbenbart ikke den værste pre-workout hvis man vil være stærk ;)

Efter træning spiste jeg dog ikke et decideret måltid, men nøjedes med en shake af 500 ml. vand, et halvt scoop aminosyrer og et scoop glutamin, samt en kop Pukka-te.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Naughty Nancy 2.0