Diætstart - no more off season!

Opskrift: Low carb brød

Som jeg skrev i går, forsøger jeg mig for tiden med carb cycling.

Her til morgen stod den derfor på en grøn smoothie og ristet “brød” med økosmør, ost og  sukkerfri marmelade :)

 photo 59EEAC5E-FAA6-40C0-87AE-3CBD2AED8447_zpsjm71jlcl.jpg

Opskrift på brødet:

Det skal du bruge:
300 g. palæøbrød-mix eller blandede nødder, frø og kerner.
6 hele æg
2 spsk. FiberHusk
1 tsk. bagepulver
Salt

Sådan gør du:
Alle ingredienser røres sammen og hældes i et smurt ovnfast fad (du kan også bruge bagepapir). Blandingen bages i ovnen i 30 min. på 175 grader, eller til brødet er fast og overfladen let gylden.

Tip: Når du spiser brødet i dagene efter, så gik det lige en tur på brødristeren først. Mums!

Denne opskrift giver et brød på omkring 2000 kcal fordelt på på 126 g. protein, 40 g. kulhydrat og 160 g. fedt.

Det giver masser af energi og næring til kroppen, men uden at påvirke blodsukkeret voldsomt. Læs mere om carb cycling og insulinfølsomhed i dette blogindlæg.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diætstart - no more off season!