Min booty i avisen, halvmarathon på romaskinen og meget mere...

Dagens træning: Back & glutes on fire!

 photo FA1A3CEC-60A6-4A9A-A88F-9B59DFD9FE88_zpsyquy5km0.jpg

Dagens træning endte med at blive en to timer lang session, da mine planer for eftermiddagen pludselig blev aflyst, og jeg derfor havde al den tid jeg havde lyst til at bruge :)

Normalt er mine træninger mellem 30-90 minutter lange, og det er sjældent jeg gider bruge to timer i centeret, men i dag passede det mig rigtig fint. Man kunne dog sagtens dele dagens program op i mine sessioner, hvis man ville :)

 photo 6957AE33-4A70-497B-AB75-7B9DCC93886B.png_zpsrlkyaepg.jpeg

Jeg havde fokus på bagkæden, særligt glutes, lænd og øvre ryg.
Jeg ønsker at blive bedre og stærkere i mine pull ups, og arbejder for tiden med styrke og udholdenhed i toppen og bunden af øvelsen. Derfor ser i øvelser som scapula pull ups, excentriske pull ups m. hold og bat wings på mit program.

Dødløft, glute bridges og rumænske dødløft er i programmet for at styrke og aktivere baller, lænd og øvre ryg.

De resterende øvelser er primært nogle jeg laver for at ramme mine svage sider: mine hoftebøjere samt styrke og udholdenhed i hollow positionen. JA jeg er træt af at være dårlig til øvelser med kropsvægt, og jeg har sat målrettet ind på at blive i hvert fald lidt bedre snart! ;)

Trods mine nuværende 79 kg. lavede jeg i dag helt problemfrit en pull up midt imellem mine tunge dødløft, så noget tyder på at de nye øvelser virker :)

 photo 68E0F338-F469-4A96-A323-31E2F5073533_zpsq5yaue5z.jpg
Mit Glute bridge setup. Måtten der er foldet sammen fungerer som pude hen over hoften.

2 Kommentarer

  • Pernille

    Nok et vildt underligt spørgsmål… Men hvordan begynder man glute bridge øvelsen? Jeg kan simpelthen ikke finde en fiks måde at komme under stangen på

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Jeg lægger mig bare ind under stangen :) De skiver jeg bruger er høje nok til at jeg bare kan rulle den hen over benene.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min booty i avisen, halvmarathon på romaskinen og meget mere...