Video fra Loaded Cup & snak om fremtidsplaner

Sikke en dejlig weekend!

Lørdag eftermiddag var jeg til træning i Trykkeriet, hvor den stod på en let omgang bænkpres, dødløft og glute bridges.

 photo F3027D23-6A30-48A7-86F0-B6ED8C1E5EA0_zpsuzwrpwbw.jpg

Om aftenen var jeg på en hyggelig gåtur og sushidate med min gode veninde Sofie, der har været afsted som skiguide siden november, men eeeeendelig er kommet hjem! Om kun en måned tager hun afsted igen, denne gang som guide på Ibiza, så jeg prøver at få brugt en masse tid med hende inden da :) Vi spiste ‘all you can eat’ på Sushi Nørregade og kom til at bestille aaaaalt for meget sushi, så vi virkelig måtte proppe os og kunne trille hjem! Det var helt forfærdeligt. Men også lidt sjovt ;) Og vi havde en virkelig hyggelig aften, som sluttede med kaffe og snak på Café Norden :)

 photo B1DEE339-A5FF-486D-AA15-1F60C2532090_zpsvamylan2.jpg

I dag holder jeg så arbejdssøndag. Formiddagen blev brugt i Fitness World, med både nye og gamle PT klienter. Og aftenen bliver brugt på  at udarbejde kost- og træningsplaner til nye klienter, der har investeret i online forløb hos mig.

Det gør mig virkelig ingenting, at arbejde på utraditionelle tidspunkter, når jeg bare kan have et job, hvor jeg kan se, at min hjælp og vejledning gør en forskel.

 photo 1C2855B9-E469-4746-9A1B-A6E89EF674AB_zpsghlisxit.jpg

Jeg er så velsignet at have en lang venteliste på nye Personlig Trænings-forløb, men er du interesseret i min hjælp til at komme i form via online coaching og programlægning, så er det muligt!

Jeg har nemlig lige nu ledige pladser til enten Kost-, Trænings- eller Livsstilsforløb (både kost og træning). Læs mere under menupunktet ‘Online Programlægning‘.

Jeg håber også at i har haft en dejlig weekend, og er klar på at give den gas i den nye uge!
Selv afslutter jeg mit praktikforløb med en dejlig eksamen hen over tirsdag/onsdag, så jeg er ikke i tvivl om at min uge bliver (lidt for) spændende og udfordrende! ;) Men jeg tager det med et smil, og er klar til at give den gas!

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra Loaded Cup & snak om fremtidsplaner