Min kostplan & mine kosttilskud

Fredag morgens fristelser

 photo AFC4850B-467E-443B-ACA6-94D1029E448E_zpspnld07qi.jpg

SIDSTE TIDLIGE MORGENCARDIO ER OVERSTÅET!!!

Har siden jeg startede i praktikken i midten af februar, været oppe omkring 5:30 hver dag, for at nå morgencardio, bad og cykelturen til praktikstedet inden kl. 8. I dag var så sidste gang! SLUT med det!! Jeg har 4 dage tilbage med morgencardio, men det bliver jo så meget nemmere at overskue, når man forinden kan sove til man ikke gider mere ;)

Hver fredag er der stort morgenbord i praktikken, og i dag er ingen undtagelse.. Hjemmebagte boller, cookies, frugt, juice og alle mulige andre fristende lækkerier, lige foran mit sultne ansigt.

 photo 5CFCE352-4C81-44C5-A2DC-1D44BEF210A1_zpsfghmo8ny.jpg

Men jeg holder mig til min kaffe, min proteingrød og min halve grapefrugt.

… Og finder styrke i, at fedtprocenten i morges sagde 12% og formen strammer til dag for dag. Selvtilliden kommer ligeså stille :) Viljestyrken og selvdisciplinen er på sit højeste, så det er intet problem ikke at tage del i morgenbordet, selvom det selvfølgelig rumler lidt i maven når man sidder og kigger bare de andre der spiser nybagte boller med smør og ost…

9 dage til scenen!!!

4 Kommentarer

  • Jeg synes det er utroligt spændende at følge dig. Den der viljestyrke er jo fuldkommen imponerende :) Glæder mig til at se billederne fra scene ^^ er det ikke hårdt at gå fra en ufattelig streng planlagt hverdag til at pludselig få mere frihed bagefter?

    // Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Jeg er glad for at du synes at det er spændende at følge med :)
      Glæder mig også selv til at se den endelige form!

      Det kan være svært, men jeg er ret sikker på at det ikke bliver noget problem denne gang. Jeg har en række mål efter Loaded, som alle kræver at jeg bliver ved med at være i topform. Så det vil være direkte dumt ikke fortsat at understøtte den hårde træning med den rigtige kost :)

      Det bliver tvært imod rart at kunne give kroppen præcis det den har brug for, både i form af den rigtige næring og hvile :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Det er helt vildt som du udvikler dig!! Tænkte på om du stadig måler din fedtprocent i form af inbody kropsanalyse? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kostplan & mine kosttilskud