Dagens træning: Skuldre!

Dagens træning: Intervaller & PR i backsquat!

Jeg startede dagen med intervaller i Fitness World.

Nogle af jer kan måske huske intervalprogrammet ’10 minutes in hell’ som jeg lagde op for ikke så længe siden? Dagens intervalprogram er den onde storebror!

Jeg kalder det ’20 minutes in hell’ – for så kreativ er jeg! :D

Programmet består i a sin enkelhed af 20 x 45:15 sek. intervaller. Ja tak!
Jeg havde i dag en hældning på 2,5% og en hastighed på 12,7 km/t., men dettes kan justeres til at passe dit niveau. Det vigtigste er at du IKKE justerer på ned hældning eller hastighed undervejs, og at du overholder, at pausen kun er på 15 sekunder… Og så selvfølgelig at du gennemfører alle 20 runder ;)

IMG_5093.JPG

Her til aften stod den så på max-test i backsquat.

Jeg tror aldrig at jeg har testet min 1 RM i squat før, så vidste ikke helt hvad jeg gik ind til. I første forsøg klarede jeg 90 kilo, i et ok løft! Det blev selvfølgelig ikke filmet…. Jeg failede derefter på 95, og hoppede så tilbage på 90 hvor der måttes kæmpes en del (se videoen)

Jeg har arbejdet meget med min teknik, og gør alt hvad jeg kan for ikke at falde frem i overkroppen. Det er egentlig også blevet meget bedre, men når det bliver rigtig tungt som her, så falder jeg frem igen. Det skal der arbejdes videre med!! Jeg skal nok få styr på det, og regner med at jeg rammer de 100 kilo, inden året er omme :)

Alt i alt er jeg meget godt tilfreds med at klare de 90 kilo, trods mange træningspas og diæt.. De blot 1700 kalorier dagligt kan altså godt mærkes i musklerne! Havde lige vænnet mig til al den lækre energi fra maden over jul og nytår ;)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Skuldre!