Produktanbefaling til problemhud

Diæt: 2. status

IMG_3054.JPG

Så gik der en uge mere af diæten.

Denne uge har jeg været langt mindre sulten, og haft meget mere energi end i forrige uge.
Det afspejler sig også i at vægten i går var stort set den samme som sidste fredag.
81,8 kg. i denne uge kontra 81,6 sidste fredag (i torsdags sagde den 81,6, så tillader mig at konkludere at vægten “bare” har stået stille)

Det er jo ikke godt nok, eftersom jeg har en deeeel kilo at smide, så jeg nedjusterer igen til 2100 kalorier. Og så ser vi hvad der sker. Der er virkelig en hårfin linie for mig, mellem at ligge så lidt i underskud, at jeg stadig har energi til at træne, kontra at ligge i ligevægt. Pisseirriterende, men sådan er det. Det nytter ikke at blive utålmodig og skære for meget fra, så ved jeg godt hvad der sker! (= ingen energi til NOGET, svimmelhed, arrig Amanda)

Skal vi kigge efter noget positivt (og det skal vi jo) så synes jeg at booty er vokset meget i den seneste tid og lårbasserne er flotte og relativt faste. Der gemmer sig noget godt derinde, det er jeg helt overbevist om!

Jeg havde jo spisedag i går, så nu er der lidt længe til næste lørdag, men det skal sgu nok gå. Holder fast i træningen og 2100 kalorier dagligt den næste uge, og så ser vi hvad status er på fredag :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produktanbefaling til problemhud