Diætvenlige proteinvafler

Diæt: 1. status

De første 4 dage på diæten er gået, og det er blevet fredag. Det er på denne dag jeg vejer mig, tager billeder og gør status over ugen der er gået.

Vægten er gået fra 84,4 (reelt nok kun 82,8, da det andet var dagen efter en stor omgang sushi) til 81,9.

På billederne kan jeg se at det især er på maven at det har sluppet, hvilket er helt som forventet. Når jeg taber mig er det altid i samme rækkefølge: Først kommer maven, så kommer overkroppen og til sidst kommer benene og lænden.

 photo AC0DD821-E7C4-4F04-8526-9BC5079C1FA5_zpseiuf5s6a.jpg

Jeg har ikke haft en hviledag siden begyndelsen af forrige uge, så jeg kan godt mærke at kroppen er træt og stresset, og jeg føler at jeg holder en del væske. Derfor tager jeg en komplet hviledag i dag og en halv hviledag i morgen. Hvis jeg har lært noget af mine tidligere diæter er det, at det er vigtigt at give kroppen hvile under en diæt.

Hvad består min diæt af?
Jeg lagde ud med at ligge på 2000 kalorier dagligt, men måtte hurtigt konstatere at det var alt for lidt. Så nu ligger jeg lige under 2200. Fordelingen i mine makroer er ca. 1/3 fedt, 1/3 kulhydrat og 1/3 protein – størstedelen af kulhydraterne indtager jeg i løbet af første halvdel af dagen.

Derudover er træningen naturligvis også en væsentlig faktor. Mit træningsprogram ser pt. således ud:

Mandag: Underkrop
Tirsdag: WOD (crossfit)
Onsdag: Vægtløftning teknik (snatch/clean)
Torsdag: Dødløft cyklus
Fredag: Hvile
Lørdag: Hvile/WOD
Søndag: Overkrop

Dertil kommer 2 x morgentræning hver uge.
Morgentræning består indtil videre af 30 minutters cardio efter eget valg, eller en WOD.

Dette er meget langt fra alle mine tidligere træningsprogrammer, som har været meget bodybuilder-agtige med 4/5-split med styrke og så en stigende mængde cardio.
Men i denne omgang tror jeg at ovenstående oplæg er langt mere passende – og vigtigst af alt, så vokser min træningsglæde uge for uge, fordi det er så varieret og fordi jeg hele tiden udvikler nye færdigheder! :) Det er motiverende!

2 Kommentarer

  • Mathilde

    Hej Amanda Louise, jeg kunne rigtig nok tænke mig at høre lidt mere om kosten, fx med eksempel på frokost eller aftensmad:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diætvenlige proteinvafler