It's deadlift day!

Forslag til frokost og aftensmad

Udover en omgang stavgang, venepumpeterapi og bækkenbundstræning i forbindelse med studiet (ja, vi hygger på Fys) så har jeg holdt hviledag i dag – meget tiltrængt!

Min kostplan pt. indeholder 2100 kalorier dagligt med en fordeling på 40% kulhydrat, 35% protein og 25% fedt, hvilket jo egentlig er ret generøst, men det er alligevel lidt nok til at jeg er ret sulten her sidst på ugen. Håber det bliver bedre når kroppen lige har vænnet sig til det :)

Frokosten stod på brune ris, kylling, olivenolie og diverse grøntsager (ærter, gulerødder, blomkål og spirer) samt en Pepsi Max.

IMG_2240.JPG

Til aften stod den igen på kylling og grøntsager sammen med en klat sukkerfri ketchup. Øverste halvdel af tallerkenen udgøres af en aubergine som er stegt på panden i kokosolie, hvidløgspulver og lidt salt, hvorefter det er vendt i en skefuld skyr. Det er absolut anbefalelsesværdigt. Smager godt og mætter en sulten mave helt fantastisk :)

IMG_2244.PNG

Nu glæder jeg mig bare til i morgen hvor det er lørdag og refeed-dag. Den står blandt andet på en WOD og længe ventet sushi-date efterfulgt af biotur! <3

IMG_2209.PNG

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's deadlift day!