Opskrift: Lækker frokostsalat

Aftenhygge

Har haft en lang og travl dag der bød på nye negle hos den fantastiske Beautyway Copenhagen, arbejde og familiefødselsdag.

Derfor havde jeg brug for bare at bruge aftenen i mit eget selskab, men jeg kunne ikke bare sidde stille. Så jeg gik en lang tur med god musik i ørerne. Ren meditation :)

20140418-214608.jpg

Da jeg kom hjem igen var det blevet sent, og det var tid min aftensnack.

Jeg blandede halvt skyr og halvt fedtfattig hytteost og rørte det op med vanillepulver, stevia og en teskefuld psyllium HUSK – det giver en super lækker konsistens synes jeg. Toppingen består af en hindbærsauce af frosne hindbær optøet i microovnen, og rørt op med stevia og vanille. Dertil friske jordbær, mandler og valnødder.

Ved siden af fik jeg også en stor kop koffeinfri kaffe med minimælk og et par Sweet Drops. Mums :)

20140418-214702.jpg

2 Kommentarer

  • Jeg ELSKER at du har lært mig kombinationen af skyr og hytteost med hindbær, sødmeiddel og husk – det smager jo fan fucking tastisk og kan virkelig redde (stort set) enhver aften craving efter chokolade! Jeg lavede det også i går og kunne 100% nyde det (sammen med en proteinbar, det er vel påske :P) imens min familie gumlede påskeæg. Det er super cool med sund inspiration! :D

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg elsker at du også elsker det! Mums! :-*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Lækker frokostsalat