Dagens træning

Dagens træning

Jeg var i træningscenteret allerede 06:30 i morges, for at nå min træning…
Og som om det ikke var slemt nok, havde jeg besluttet at jeg i dag ville prøve kræfter med en “sjov” pyramide-challenge!

Programmet ser således ud:
20131026-090230.jpg

Det gælder om at gennemføre hele pyramiden så hurtigt som muligt. Man må gerne holde pause undervejs hvis man har brug for det (det havde jeg!) men så går det jo ud over tiden…

Kettlebell swings udføres med en vægt der er ca. 2/3 af den vægt man normalt ville bruge, fordi man skal udføre så mange reps. Og det er vigtigt at man har kræfter til at udføre øvelsen fra hoften, frem for at trække med ryggen!

Pushups udføres på tæerne, indtil man ikke længere kan komme helt ned og op igen. Så er det tilladt at lave dem på knæene i stedet – husk at brystet stadig skal helt ned til jorden før den gælder ;)

I jumpsquats hoppes der så højt som muligt. Hvis øvelsen skal være nemmere er det tilladt at lave normale airsquats.

En anden måde at sænke sværhedsgraden på, er at starte fra 15 reps i stedet for 20.

Min tid:

20131026-090217.jpg
Kan du slå mig? :)

Det er ganske hårdt og forfærdeligt når man er i gang, men bagefter har man det fedt over at have gennemført!

20131026-090443.jpg

2 Kommentarer

  • Camilla

    Det ser mega sjovt ud! Skal jeg helt sikkert udfordre mig selv i! :D

    Jeg tænkte lige: hvad spiser du inden sådan en morgentræning? Jeg studerer på CBS, så sammen med træning og arbejde er man jo lidt tidspresset. Jeg havde overvejet at få nogle morgentræningstimer ind, men jeg kan simpelthen ikke finde energien om morgenen. Jeg kan i hvert fald ikke være igang særlig længe før jeg går kold. :( (Jeg spiser forresten efter paleo, så undgår helst forarbejdet produkter)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Det var det også! Sjovt og hårdt ;)

      Inden morgentræning “spiser” jeg en kop kaffe og 1-2 scoop pre-workout med aminosyrer (One Power (Caffeine free) fra Fitnessguru) + 5. kreatin ekstra :) Det virker fint for mig. Tror måske også at det kan fungere for dig, hvis du i forvejen lever efter paleo og ikke får så mange kulhydrater.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning