Nike Marathontest 2 - done!

Dagens træning

Har lidt ømme knæ efter løbeturen i søndags. Tror det er på tide at jeg skal have mig et par nye løbesko!
Kom jo ikke i mål på under 1 time og 20 min. på de 15K, så må ikke shoppe træningstøj, men en nødvendig ting som nye løbesko når de gamle er slidt op… Dét skal der være plads til! :)

Dagens træning stod på skuldre, og havde lyst til noget lidt nyt i dag, så prøvede med en ny opbygning og smed også en ny øvelse ind. Er begyndt at blive ret glad for supersets! :)

Tog også et par billeder af formen i dag, og jeg blir’ så glad når jeg kan se at skuldrene er ved at tage form :)

20130312-182620.jpg

20130312-182634.jpg

Til de nysgerrige kan jeg forresten fortælle at jeg i går fik målt min fedtprocent til at ligge et sted mellem 26% og 29%… Der er en del der har spurgt gennem tiden :)

Ingen kommentarer

  • Connie

    Jeg synes, at det er super godt gået – læs løbet :-) i søndags! Hvis du har ondt i knæene … allerede nu og i så ung en alder, så vil jeg altså helt klart anbefale dig at ændre din løbestil/teknik! Jeg er 46 år, har slidgigt i begge knæ og må rent faktisk ikke løbe! For 13 måneder siden blev jeg introduceret for Poserunning, og siden har jeg været totalt solgt! Du løber ved hjælp af tyngdekraft i stedet for muskelkraft … og øhh … jeg ved godt at diskussionen vedr. løbesko har stået på et stykke tid … jeg tænker på den store løbeskos analyse som Jacob Schelde Arbejdsmedicinsk Klinik ved Odense Universitetshospital har kigget ind i …http://ekstrabladet.dk/nationen/article1842347.ece … jeg kan fortælle dig, at efter jeg har “konverteret” til Poserunning metoden har jeg ingen problemer med mine knæ … fra 1. april og 6 måneder frem skal jeg løbe ½ marathon hver weekend … og jeg løber lange ture i sandaler … og jo, det er sandt … skønt at få luftet tæerne … det vigtigste er at sandalerne sidder godt fast (købt i Skoringen for 400 kr.) … det var bare et råd, som du kan bruge eller lade være :-) … Er du nysgerrig efter at vide mere, så læs om det på http://www.multitesta.dk … Ole Stougaard kan klart anbefales … jeg har haft ham herovre på Sjælland to gange sidste år og afholdt løbeworkshop for veninder og kolleger – og min chef :-)

    Hilsen Connie

    http://www.larseniform.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fit´n Run

    Har du overvejet hvilke nye sko du vil købe? :)
    Jeg plejer at gå i løberen og få lavet løbetest osv.

    /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
    En blog om træning, løb og sund livsstil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Enten et nye par som mine nuværende Asics, og ellers har jeg hørt at Adidas har lavet nogle nye der skulle være rigtig gode.. Men skal nok lige have researchet lidt mere ;)

      Kan være det også er på tide at jeg skal have lavet en løbetest igen, bare for en god ordens skyld… :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Marathontest 2 - done!