Diætstart: 7. januar 2013

Dagens træning

Det er jo super smart at jeg lavede det der indlæg om min træning i går. Nu skal jeg bare copy-paste og redigere lidt i det når jeg laver de her “Dagens træning” indlæg. Det går jo meget hurtigere! Smart :)

Programmet i dag:
Heavy Lower Body

  1. Squats: 10*40 kg, 8*50 kg, 8*55 kg., 8*60 kg., 8*65 kg., 6*70 kg.
  2. Walking lunges 3*20 steps (16 kg.)
  3. SL deadliftes 3*10 reps (60 kg.)
  4. Hip/ab-circuit*2:
    – 20*Sprinter sit-ups
    – 20*Hip thrusts (20 kg.)
    – 15*Kettlebell one-arm crossover crunch (10 kg. kettlebell) (both sides)
    – 15*Side bends (20 kg) (both sides)
Spotify’s radiofunktion havde fundet alle mine gamle yndlingssange frem, så jeg havde min egen lille fest under hele træningen :)
Der var forresten en der i kommentarerne til mit sidste indlæg spurgte om det var bevidst at jeg ikke viste min mave frem. Det var det ikke, jeg så bare mega sur ud på alle dem jeg havde taget hvor den var med haha.. Så bær’ over med the face ;)

Billede af mave-formen i morges, d. 7. januar 2013, 79,6 kg: 20130107-204001.jpg

Der er kommet del ekstra fedt hele vejen rundt – har fået de berygtede håndtag – men den er stadig rimelig fin og flad og min talje er der endnu. Synes jeg i hvert fald selv! ;)

Ingen kommentarer

  • Sara P

    Du ser stadig brand godt ud mulle !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Det er måske et superdumt spørgsmål (!) men hvorfor træner du ikke både under- og overkrop på samme dag?

    Vh Kirstine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Kirstine

      Musklerne har brug for 1-2 dages hvile mellem hvert træningspas. Desuden ville hver træning vare længere tid hvis jeg skulle igennem hele kroppen hver gang, og jeg ville måske kun have tid til at lave en enkelt øvelse til hver muskelgruppe.
      Jeg foretrækker at holde mine træningspas korte, så jeg kan yde maksimalt under hele træningen, men til gengæld træner jeg gerne hver dag – der er splittræning mere oplagt.
      Alternativt kunne jeg træne hele kroppen igennem 2-3 gange om ugen, men i forhold til restitution, ydeevne mv. fungerer split-træning meget bedre for mig :)

      Hilsen Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kirstine

      I see. Tak for svar : )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Din krop er enormt flot og harmonisk. Og din blog er SÅ inspirerende, også selvom det ikke er det samme resultat, jeg forsøger at opnå.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tusind tak Anna :) Er glad for at du finder bloggen inspirerende! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Thomsen

    Kunne det tænkes, at du en dag kunne lave et indlæg, hvor du forklarer mere om dm i bikini fitness? Jeg er selv meget interesseret i at deltage i det en skønne dag, men jeg synes det er så svært at finde rundt i det hele: tilmelding, poseringer, bikiniens udseende, osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor sjovt, skulle lige til at stille det samme spørgsmål :-) Det er så svært at finde rundt i, og leger selv med tanken!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Karina.

      Det kunne meget vel tænkes :) Der er jo mange ting at holde styr på, så jeg skal se hvad jeg kan finde ud af!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Dejligt at du skrive hvor mange kg du tager, så man lige kan sammenligne lidt, heh :)
    Tak for en god og mega inspirerende blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Christine

      Ja det var lige det der var tanken bag. Både så i kan sammenligne og så jeg selv kan ;)

      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Hey!

    Jeg har lige opdaget din blog i dag og har brugt hele eftermiddagen på at læse tilbage, hold da op hvor er du bare inspirerende! Det er super spændende at følge både dine ups and downs i dit træningseventyr :D
    Jeg har et spørgsmål, men hvis det falder ind i kategorien “for lang tid at besvare”, så kan du bare ignorere det. Jeg blev opereret for 8 uger siden i hoften og har siden forsøgt langsomt at træne med 2 kg håndvægte og elastik herhjemme, men oplever at kosten er svær for mig. Jeg spiser masser af protein, ingen gluten og godt med grønt, men føler mig sulten det meste af dagen. Forsøger at spise flere små måltider, men får dårlig samvittighed hvis jeg spiser mig for mæt eftersom jeg ikke forbrænder særlig meget pt og ender derfor ofte med at skippe et måltid i løbet af dagen. Har du nogle råd til muskelopbyggende genoptræning og kost post en operation?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Anna

      I forhold til genoptræningen vil jeg anbefale dig at gå til en fysioterapeut. Det handler jo om at genoptræne musklerne omkring hoften, men når jeg ikke ved hvad det præcis er du er blevet opereret for vil jeg helst overlade ideer til træningen til en færdiguddannet.
      Du burde næsten allerede have en fys tilknyttet nu hvor du er blevet opereret?

      Et generelt råd i forhold til kosten er at fylde op med grøntsager (ikke frugt), magert protein og en smule sundt fedt. Når du ikke er så fysisk aktiv har du ikke brug for de store mængder kulhydrat, men du skal jo helst stadig føle dig mæt når du har spist og bør under ingen omstændigheder springe dine måltider over pga. dårlig samvittighed.

      Hvis du har brug for yderligere hjælp til kostplan vil jeg anbefale dig at gå ind på Bestil program og læse lidt om hvad vi kan tilbyde af hjælp til personlige kostprogrammer :)

      Du kan også skrive til mig på kontakt@amandalouise.dk

      Mvh. Amanda Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diætstart: 7. januar 2013