Diætstart: 7. januar 2013

Langt om længe!

Åh, nu skal vi til de hårde facts.. Det gør liiiidt ondt at skulle dele dem med jer faktisk, haha… Havde sgu ikke regnet med at vægten ville ryge så højt op på kun 3 måneder.
Men here goes, morgenvægten i dag:

Hvis i husker det, så vejede jeg 66 kg. da jeg stod på scenen til DM d. 7. oktober. Væskeudtømt og muskelfattig efter sygdommen, ganske vist, men stadig. Det er et stort spring! Og har endda allerede tabt mig siden nytår. Vejede 80,6 d. 2. januar…………

Og nej, jeg har ikke brugt hele vinteren på at spise chokolade! ;) Vægtøgningen er et resultat af rimelig clean mad + julehygge og masser af tung styrketræning.
Samt en krop der nok var ret stresset ovenpå sygdom og crazy diæt. Burde måske have bakket ud fra DM i stedet for at køre på efter jeg blev syg, men ja. Man kan altid være bagklog, og det havde været et kæmpe nederlag for mig at melde fra.

DM i bikini d. 7. oktober 2012, 66 kg.:

Ved diætstart 7. januar 2013, 79,6 kg.:

Målet er at komme ned på omkring 68-70 kg. til mit marathon i maj.
Derfra må jeg evaluere på fysikken og vurdere om jeg går efter at stille op til DM i 2013.

Jeg har kigget lidt på billeder fra i sommer, og jeg går efter mit look fra juli 2012, bare med et par kilo ekstra muskler og lidt mindre fedt. Mener jeg vejer lige omkring 69-71 kg. på disse billeder, så det passer ret godt med de mål jeg har sat :)

Jeg kan slet slet ikke vente med at få den mave igen! Det virker måske lidt mærkeligt at bruge sig selv som fitspiration, men… Haps haps! Det var sgu en fin mave! ;)

Denne gang skal den bare være lidt mere markeret, musklerne i ben og arme skal være lidt større og skuldrene rundere – så er den i vinkel.

Let’s go! :)

Ingen kommentarer

 • helle

  din mave er såååå lækker! :) ville gerne lige vågne med sådan én mavse imorgen! men okay, du har også arbejdet hårdt for det! ;) beundrer din viljestyrke, kampgejst og målrettethed! forresten, er det helt bevidst at du ikke smider billeder op af hvordan din mave ser ud nu? er bare lidt nysgerrig efter at se forskellen, synes jo stadig den ser meget flad ud under blusen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Mange tak! :) Men ja, den krævede hårdt arbejde og det kommer også til at blive hårdt at få den tilbage! ;)
   Hehe, nej det havde jeg faktisk ikke tænkt over. Den er stadig fin og flad, der er bare kommet et ekstra lille lag fedt hele vejen rundt om, så den ser ret kedelig og ligegyldig ud ;) Men i må gerne se, skal nok vise den frem i mit næste indlæg :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er super sej og en kæmpe inspiration.
  Det er virkelig også fedt at du er så ærlig omkring din nuværende vægt, det ville være så grænseoverskridende for mig. Jeg hepper på dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syns’ du har en virkelig flot krop!
  Vil du stille op igen? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Tusind tak! :)
   Jeg overvejer stadig… Stiller kun op igen hvis jeg tror jeg kan klare mig godt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *