End of Watch

Dagens træning

Jeg var til julefrokost fredag. Drak ikke ret meget men kom sent hjem, og vågnede først kl. 16 lørdag. Da var det allerede blevet mørkt igen! Var lige oppe nogle timer, men gik ret tidligt i seng igen og sov indtil vækkeuret ringede kl 8 søndag morgen fordi jeg skulle på job. Det var den weekend!

Efter arbejde var jeg ikke helt i humør til træning, men kom lidt op i gear og fik klaret mig igennem ryg-programmet ved hjælp af min nye playliste. Den rigtige musik kan gøre meget! :)

Det er så vigtigt at jeg her i off-season ikke dropper min styrketræning. No excuses! Det er i off at man bygger grundlaget for en god fysik. Det er nu jeg kan udvikle mig.
Ligger på 2500+ kcal om dagen i gennemsnit og har taget en hel del på, men kroppen er stadig sulten og kan se at det sætter sig de rigtige steder. Selvfølgeig kan 11 kg også ses i taljen, på lårene, ansigtet osv., men føler alligevel at specielt mine skuldre og ben/baller har udviklet sig rigtig flot på den korte tid der er gået siden DM.

Jeg håber bare at det går nemt at smide det ekstra fedtlag når jeg starter på diæt igen til januar. Jeg har fødselsdag d. 3. og skal fejre det weekenden efter, så fra d. 07.01.2013 står den på marathon-træning, styrketræning og kostplan – slut med aftencarbs og alkohol!

Må indrømme at jeg glæder mig lidt. Jeg har skåret ned på cardio og spiser godt fordi jeg ved at min krop har brug for det, men hver gang jeg spiser kulhydrater om aftenen har jeg en lille stemme der skriger af mig at det er forbudt og at jeg blir tyk igen :(
Glæder mig til at jeg igen kan gå i seng hver aften og vide at når vågner i morgen og er jeg en lille smule tættere på mit ideal og mit mål.

Billeder fra i dag, inden træning…

2 Kommentarer

  • Miss Shape

    Hej :)
    Tak for en super god og motiverende blog.
    Jeg står i den situation, at jeg gerne vil tage 5 kg på, men det er svært! Derfor tænkte jeg om jeg må få et kig i din kostplan for at se hvad der skal til for at tage på?
    MVH MissShape

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej MissShape :)

      Lige nu følger jeg ikke en bestemt kostplan, jeg spiser bare større mængder og lidt ekstra energitæt mad :)
      Specielt havregryn, rugbrød, proteinpulver, kylling/kød og nødder holder jeg meget af.
      Du kan se min DM kostplan her og der kan du eksperimentere med at skære lidt ned på grøntsager og tilføje flere kulhydrater og mere fedt til de forskellige måltider.

      Alternativt laver jeg også personlige kostplaner, både for dem der vil tabe sig eller tage på. Det kan du læse mere om her.

      Mvh. Amanda Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

End of Watch