Status: Week 3/10 of #ProjectFatloss

Til PUMA event i Burj Khalifa

photo-15-10-2016-14-04-20

Normalt blogger jeg ikke så tit om de events jeg er til i forbindelse med bloggen. Jeg kan bedre lide at teste ting af i ro og mag, og når jeg så virkelig finder noget jeg kan lide at bruge i min hverdag, så nævner jeg det her på bloggen. Og fortæller naturligvis at det er #sponsoreret.

Det er dog lidt noget andet i dag, fordi jeg lige er kommet hjem fra mit første event her i Dubai! 3 måneder i Mellemøsten og jeg er allerede blevet spottet af PUMA’s PR bureau ;) Det har jeg det lidt fedt over! :D

Jeg blev inviteret til det her event som afholdes i The Burj Club som er et fitnesscenter der ligger i forbindelse med Burj Khalifa (Som er verdens højeste bygning, hvis nogen skulle være i tvivl. Det er den jeg diskret har sneget med på det første billede.)

PUMA sponsorrede et super fedt outfit og så kunne jeg vælge imellem en række hold udbudt af Guavapass som er en app man kan bruge til at booke sig på hold. Tror kun den fungerer her i Mellemøsten dog.

Jeg prøvede Pound Fit (fitness med trommestikker med ekstra vægt i – fucking sjovt, det var en fest!) og Burlesque.
Især Burlesque var jeg vild med, og jeg tror jeg vil prøve at finde et ugentligt hold at gå på hernede. Enten dét eller yoga. Må lige finde ud af hvad der bedst kan passe med mine arbejdsdage.

Outfittet ser i herunder:

photo-15-10-2016-15-58-19
Tights HER – Top (lignende) HER – Sneaks (lignende) HER

photo-15-10-2016-15-57-03
Jeg har desværre ikke haft held til at finde ovenstående top på nettet endnu, men hvis jeg gør, så deler jeg selvfølgelig et link med jer!

1 Kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Week 3/10 of #ProjectFatloss