My Monday Workout & Breakfast Bowl

Status: Week 3/10 of #ProjectFatloss

photo-14-10-2016-8-01-28-am

Vægten er gået op igen og siger 83,85 her til morgen.

Udviklingen hidtil:

Start (Uge 0): 83,95 kg.
Uge 1: 82,95 kg.
Uge 2: ?
Uge 3: 83,85 kg.

Så et totalt vægttab på blot 100 g.

Denne uge har jeg ikke haft tid eller overskud til at følge træningsplanerne, men har kørt lav dag (1500 kcal) suppleret med en skefuld peanutbutter og 15 g. nødder på min aftenskyr alle dage (udover mandag, hvor jeg havde mit cheat (libanesisk mad bestående af spyd med kebab, forskelligt brød, kartofler, salat og humus.) Så jeg vil skyde på, at jeg har ligget omkring 1800-2000 hele ugen.

Jeg har for en gangs skyld fået sovet nok i denne uge, men det har så betydet at jeg kun har trænet 3 gange á 45-60 min. ad gangen. Valgte a lave styrke kombineret med intervalcardio da jeg havde så dårlig tid. I kan se et eksempel på en af mine workouts her.

Det er sværere end jeg lige havde forventet at opretholde en arbejdsuge på 30-35 timers personlig træning + ca. 15 timers ugentlig kørsel, oveni dét med at følge en diæt og træningsplan. Har altid følt at jeg levede et ok travlt liv og alligevel kunne få tid til det hele, men situationen er lidt en anden i mit liv hernede. Jeg ønsker mig virkelig 5-6 timer mere i døgnet for at få det hele til at gå op!

Planen herfra er at tale med min coach om hvilke ændringer der skal til for at vi får min krop til at reagere som vi ønsker, men uden at det skal tage mere tid fra min hverdag. For der er simpelthen ikke nogen tid at tage af. Jeg skal først og fremmest prioritere mit arbejde og min sundhed. Dvs. have energi til at træne mine klienter, få nok søvn, spise fornuftigt og opretholde et fornuftigt aktivitetsniveau. Og det går lige. Det der er svært er, at skrue yderligere på knapperne.

Jeg synes at der på billederne er sket en lillebitte smule fra “Uge 1” til denne uge, og heldigvis en del fra “Uge 0“. Så selvom vægten er dum og det ikke går i det tempo jeg havde tænkt (overhovedet) så sker der små ændringer i kroppen. Og jeg skal nok få knækket koden til at komme rigtigt i form igen, trods udfordringer! ;)

Uge 0:
Photo 20-09-16 8 50 39 PM

Uge 1:
Photo 30-09-2016, 10.38.33 AM

Uge 3:
photo-14-10-2016-8-01-28-am

Tidligere indlæg i serien:

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

My Monday Workout & Breakfast Bowl