Onsdag: Min dag i mad og træning

Project Fatloss: Week 1

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Nu er de første 5 dage af “Project Fatloss” gået, og det er tid til den ugentlige vejning, som altid vil foregå en fredag eller lørdag morgen.

Vægten siger i dag 78,9 kg., dvs. -0,6 kg. siden mandag.
Målet er jo omkring 500 g. pr. uge, så jeg føler mig godt tilfreds med resultatet her efter blot 5 dage!

Venstre (grå) er fra første dag og højre (sort) er fra dagens vejning:

Billede 22-07-2016 08.30.18

Billede 22-07-2016 14.05.56

Jeg føler at ugen har været god med masser af træning og sund mad (læs om hvad jeg spiser på en typisk dag lige her). Og så en hel del stress i forbindelse med arbejde!

Jeg begynder at få rigtig mange nye klienter, og da mit job er at køre ud til de fleste af dem og træne dem i deres villaer eller træningscentrene i de bygninger de bor i, er jeg meget i trafikken. Min stress over det bliver mindre, men det kræver rigtig meget energi at køre rundt og finde alle de rigtige steder, parkering osv. Dubai er ikke den nemmeste by i verden at parkere eller navigere i, skal jeg hilse og sige ;) Og i starten følte jeg virkelig også, at jeg spildte min tid når jeg kørte. Det er mange timer om dagen hvor man ikke kan gøre noget som helst produktivt andet end at komme fra A til B. Jeg har ikke noget imod at bruge tid på transport, men tidligre har jeg enten cyklet og fået motion, eller kørt med tog og kunne læse eller besvare mails undervejs. I bilen er man bare låst. Jeg er dog begyndt at lytte til podcasts når jeg kører, og det afstresser mig lidt. Så føler jeg, at jeg er produktiv med min tid, selvom jeg sidder bag et rat. Lige nu lytter jeg til et der hedder Getting Things Done (GTD) om time management og dét at være effektiv med sin tid. Meget inspirerende :)

 

navnetraek_sort

2 comments

 • Eva B

  Det må være en virkelig stor omvæltning, men super spændende :) Hvad er det for nogle klienter, du har? Tilflyttere som dig selv eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Det er det lige præcis. Føler mig meget heldig at have fået muligheden, men også lidt presset over hvor forskelligt det er fra alt jeg kender ;)

   Mine klienter er både expats (tilflyttere) fra vestlige lande og lande som Indien, Libanon osv. og lokale. Det er spændende at få lov at opbygge erfaring med så forskellige kulturer som personlig træner :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Onsdag: Min dag i mad og træning