Inspiration til din træning: Mit træningsprogram Dag 1

Dubai # Day 6

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Det begynder så småt at føles lidt mere hverdagsagtigt hernede. Der er stadig mange ting der skal på plads og sådan, men jeg vænner mig mere og mere til at være langt væk og til alt det anderledes hernede.

I dag har jeg haft en rigtig doven dag. Havde ingen rigtige planer så har bare sovet længe, solet ved poolen, sovet middagslur og været til træning, basically. Dejligt med sådan en dag. Det er første gang i lang tid jeg har haft mulighed for at tage sådan en total fridag!

Billede 08-07-2016 12.10.34 Billede 08-07-2016 11.41.38

I morgen skal jeg mødes med ejendomsmægleren igen og forhåbentlig underskrive kontrakt på lejligheden. Når det er sket, er der virkelig ingen vej tilbage, så det er en lidt vild følelse.

Det har været helligdag hernede nærmest siden jeg kom, så jeg går også og venter på at det firma der – forhåbentlig – skal hjælpe mig med at få stemplet nogle papirer som jeg skal bruge til at få mit visa, vender tilbage. Det der med visa er min største bekymring. Som dansker må man opholde sig i Dubai i 90 dage pr. 6 måneder, så mit residence visa og Emirates ID skal skal skal i orden inden da. Ellers er jeg bundet til at betale husleje på en lejlighed i et land jeg ikke må opholde mig i i 3 måneder.
Jeg er næsten helt sikker på at det nok skal komme i orden inden da, men den slags ting gør mig altid så nervøs og det fylder lidt.

Udover det nyder jeg varmen og at alle er så søde! Jeg har været ude og spise med flere forskellige efterhånden og det er så nemt at møde nye mennesker hernede! Alle er åbne og søde. Så selvom jeg savner muligheden for at kunne se min familie og venner hjemme i Danmark, så føler jeg mig faktisk ikke alene. Det havde jeg ellers lidt frygtet at jeg ville komme til, især i starten.

Efter to dage med burger og slik til aftensmad kan jeg til gengæld ikke sige, at det går suuuuuper godt med diæten. Jeg prioriterer sociale aktiviteter over vægttab lige nu, må jeg indrømme. Spiser dog generelt ikke så meget i løbet af dagen pga. travlhed og ikke så meget appetit i varmen.

Desuden passer jeg min træning til punkt og prikke. Følger mit træningsprogram og laver desuden 30 minutters cardio hver dag.

Så der burde nu også være plads til en burger eller to ;)

Billede 08-07-2016 21.22.05

2 Kommentarer

  • Jeg tror dine burgers går lige i lår og rumpe… ha ha… du ser i hvert fald skøn ud!!
    Spændende at følge med i dit eventyr!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Haha, det håber jeg! Og tusind tak. Dejligt du kan lide at følge med :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til din træning: Mit træningsprogram Dag 1