Diæt: 20. (og sidste) status

Stille søndag

 photo 6E386AC7-1ABE-4E44-A0AE-DE81F071760C_zpsmxhookdi.jpg

Kroppen holder lidt ekstra væske efter spisedagen igår, men ser ellers ganske fin ud. Desværre er jeg ikke på toppen. Trods 9 timers søvn er jeg stadig træt, hovedet gør ondt og næsen løber.

Det blev desværre ikke bedre efter et par timer på arbejde, så den planlagte træning er aflyst, og jeg er i stedet krøbet under dynen. Prøver at få spist en masse næringsrig mad, slappet af og drukket en masse varm te.

 photo E0554523-6887-42A9-BEF7-1352673BF147_zpsi4nnk4cj.jpg

Fra i morgen har jeg blot 20 dage til scenen, og jeg skal skal skal simpelthen være rask nok til at give den hele armen! Begynder at komme bagud pga. alt dette sygdoms-fis, og det er simpelthen for surt. Jeg lytter selvfølgelig til kroppen og hverken kan eller vil træne når jeg er syg, men min forhåbning er, at en ekstra hviledag i dag er nok til, at jeg kan sætte slutspurten ind fra i morgen.

Det er slut med refeed-dag om lørdagen, jeg skærer 100 kalorier yderligere fra i hverdagen, intensiverer min cardio og så skal jeg i mål!! :) Det virker lidt uoverskueligt i mit lille hoved at skulle klare alt dét lige nu, men om lidt er det hele overstået, og jeg vil være skuffet over mig selv, hvis ikke jeg laver disse ændringer og giver alt hvad jeg har.

“Sometimes you wish it was easier, but if it was, everyone else would do it , Then you remember you don’t want to be like everyone else.”

2 Kommentarer

  • Fie

    Du er så super sej og inspirerende. Jeg skal kun til loadedcup for at se dig på scenen. Det er fantastisk at følge din rejse, og jeg elsker at du er så ærlig på din blog og insta

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hvor er du sød Fie! Det gør mig virkelig stolt at høre, at du kommer bare for at se mig. Jeg håber ikke jeg skuffer dig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt: 20. (og sidste) status