Fredagsupdate

Diæt: 20. (og sidste) status

Status efter 20 ugers diæt: Vægten siger i dag 72,0 – så har siden sidste lørdag smidt de 500 g. jeg håbede på, og over 10 kilo sammenlagt.

 photo CFC10315-CDD1-48A0-8F60-C4A472F2919F_zps808jb3ax.jpg

Det har uden sammenligning været min bedste diæt nogensinde, indtil nu.

Humøret er dog langt fra i top  i dag, og motivationen har været på 0 de sidste dage.. Der er stadig steder på kroppen, hvor fedtet bare ikke vil slippe, og det begynder at frustrere mig. Også fordi jeg er ved at være træt nu. Overskuddet er væk, og det hjælper ikke at kravene i praktikken samtidig stiger. Jeg er presset! Men med 3 uger til scenen, har jeg ikke planer om at give op eller ødelægge noget for mig selv! Diæten bliver justeret, træningen bliver planlagt helt ned i detaljen og så kører vi på! Én uge endnu, inden jeg begynder de første forberedelser og ændringer for at ramme FORMEN på K-dagen. 3 uger til indvejning. Det er lige om lidt. Kæmper videre og holder ud.

Dette er sidste ugentlige status med billeder og vægt i denne omgang. Håber det har været spændende at følge med i udviklingen uge for uge –  det har i hvert fald været fedt for mig, at kunne se de små ændringer over tid. I kan finde alle mine status-indlæg i menuen “Kategorier” under kategorien “Min Form”.

Her kan i se udviklingen fra 1. diæt-dag til i dag, holdt op imod hinanden:

 photo 3D31CD46-EE07-46FF-AE13-DCFFB1958E1D_zps2qdhwl3k.jpg

Fascinerende som den samme krop kan se så forskellig ud, med +/- 10 kilo fedt på :)
Har bevaret min muskelmasse stort set intakt, så det er bare fedt der er skrællet af.

10 kilo på 5 måneder. Det er det tempo man skal indstille sig på, hvis man er klar til at give ALT, men vil kunne gøre det med et smil :) Husk det, inden i slår jer selv i hovedet over “manglende” resultater efter 2 uger.

Jeg har også taget mål undervejs, og er specielt begejstret over at mine lår og booty hver især trods alt er blevet 8-9 cm. mindre i omkreds :) Det er og bliver mit “soft spot”, som jeg har virkelig svært ved at få “tight”.

 photo 5F9CCEE6-4240-4F4E-82AE-83B38222C0EF_zpstuj5rqut.jpg

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

 • Eva

  Det bliver spændende at se billeder fra konkurrencen!

  Ved du hvad din fedtprocent var på 1. statusbillede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Ja, jeg kan nok finde en måling et sted. Men mener den var på omkring 25%.
   På det nye er den omkring 13,5% :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Fredagsupdate