Dagens træning

Diæt: 16. status

Vægtmæssigt er det en lidt kedelig opdatering i dag. Vægten siger nemlig 75,0 kg., præcis det samme som i sidste uge. Jeg kan dog se en stor udvikling på kroppen, så jeg tror måske den høje vægt skyldes lidt stress-ophobning af væske.

Ugen har nemlig været meget intens. Jeg har startet i praktik, og er stået op hver morgen kl. 05:01 for at nå min morgencardio inden jeg møder i praktikken kl. 08-15.
Derefter har jeg haft min styrketræning, ofte efterfulgt at nogle timers arbejde, så hjem og spise aftensmad, inden aftencardio fra 21-22.

Det har bevirket at jeg oftest først har ligget i min seng kl. 23, og jeg kan bare konstatere, at 6 timers søvn ikke er nok til mig. Så mit mål i næste uge er, at prioritere søvn højere. Så må jeg lave aftencardio lige når jeg får fri fra job, og spise aftensmaden derefter, hvis det er nødvendigt.

Mål for næste uge: Ligge i sengen med alt lys og elektronik slukket kl. 22 – hver aften!

Udover at jeg får for lidt søvn, så har jeg det faktisk rigtig godt. Er lidt træt i hovedet ovenpå arbejde, praktik og diæt, men jeg kan sagtens fungere og er i godt humør :)
Selvom jeg har 1,5 times cardio + 1-2 timers styrketræning dagligt, så nyder jeg det faktisk. Nogle dage mere end andre, men overordnet er jeg glad og tilfreds. Føler mig motiveret!

Har lavet en lille sammenligning for at illustrere udviklingen over de sidste 4 uger, og siden diætstart i oktober:

17. oktober 2014: 81,9 kg.
 photo A37A5734-ED15-4F2A-B812-E006BA5199A8_zpsnadhf5x8.jpg

17. januar 2015: 76,4 kg.
 photo 031BA20A-F13C-4089-9ACA-2C9E37F10D32_zpszmksdajm.jpg

14. februar: 75,0 kg.
 photo A4CC84C7-DF39-4808-A20E-21D0E642573F_zps0ilnxnwt.jpg

Så ja, selvom vægten kun er rykket med 1,4 kilo den sidste måned, så sker der jo ting og sager! Jeg skriver “kun” 1,4 kilo, fordi min træningsmængde og investering i kosten er stor som den er. Men endnu engang illustrerer dette jo bare, at udviklingen på vægten langt fra nødvendigvis afspejler hvordan kroppen forandrer sig. Hvis man har en ordentlig plan og følger den til punkt og prikke – ingen snyd eller undskyldninger – så er vægten ligegyldig!

Jeg er i hvert fald tilfreds med udviklingen. Fortsætter i næste uge præcis som hidtil, skal bare have styr på min søvn også :)

6 Kommentarer

  • Cecilie borg

    Waaooow, jeg syntes det er modigt at ligge billeder op med din krop på den måde. Ikke at det er forkert, det er bare super sejt at du din krop har udviklet sig så meget. Thumps up, med viljestyrke kan man flytte bjerge, det er du da et klart bevis på :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tusind tak :) Jeg lever af at arbejde med trænings- og kostvejledning og af at fortælle om min livsstil. Så jeg har intet imod at lægge billeder ud af min krop på denne måde, hvis det kan inspirere andre :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • DU er et kæmpe eksempel på at vægten ikke er alt, men at spejlbilledet siger mere. Hatten af for at du deler de her billeder med alle på bloggen, det må virkelig kræve noget vilje, styrke og mod! Alt held og lykke med din diæt. Rigtig god weekend :-)

    Du skal være hjerteligt velkommen til at kigge forbi ♥ – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Hej
    jeg vil gerne vide hvordan du gør! jeg er blevet vild inspireret af bikini fitness men nu når jeg har lidt på sidebenene som jeg selvfølelig gerne vil af med. hvordan kosten og træningen skal være, for at få de bedste resultater?
    mvh sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Sandra

      Det er meget individuelt hvad der skal til. Du kan starte med at læse de mange indlæg om kost og træning på bloggen her :)

      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • hmm snuser lidt rundt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning