Dagens træning: Morgencardio

TGIF!

 photo 36C6E2CC-3874-46D0-9226-4CE595CEBF45_zpso2uriz20.jpg

Fredagen er ved at være slut, og snart er det tid til at få tanket lidt op med noget god mad! Tæller timerne til det bliver løøøørdag! :)

Jeg har ellers haft en super god, men travl dag! Den startede med cardio, derefter morgenmad, så en skuldertræning, en times PT, et sjovt photoshoot med den skønne Anna Warrington, noget mere cardio og til sidst endnu en times PT…

Jeg er TRÆT nu! Har allerede spist både min aftensmad og mit proteinfluff, så nu hygger jeg bare på sofaen med tv-serier og venter på at jeg er træt nok til at kunne gå i seng.. Festlig fredag aften, that’s just how I roll ;)

Glæder mig til at hoppe på vægten og tage form-billeder i morgen! Fik målt fedtprocenten i dag, og den er faldet fra 17,6 til 15,4 siden torsdag i sidste uge, så jeg håber at der også er fremskridt at spore på status-billederne i morgen.

Indtil da vil jeg ønske jer alle en dejlig aften! :)

 photo 1F8EC5AA-CFA2-4254-AA7C-AB187BCDE281_zpspxzimdpz.jpg

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning: Morgencardio