Dagens træning: Back & glutes

Opskrift: Proteinrig “kage” – perfekt sødt mellemmåltid!

IMG_5224.JPG

Dagen startede med 20 minutters ro-intervaller kl 05:30, efterfulgt af job og skole.

En af de ting jeg spiser til daglig, for at kunne have så lange dage med fuldt fokus, og stadig tabe mig som jeg skal, er mit formiddagsmåltid bestående af en særlig protein”kage” og lidt sundt fedt i form af kokosolie.

Hele måltidet indeholder 246 kalorier, fordelt på 45 g. protein, 5 g. kulhydrat og 5,5 g. fedt.

Opskriften er super nem, så den får i her :)

Ingredienser:
200 g. æggehvide
100 g. frossen spinat eller grønkål – optøet
1 scoop One Whey Isolate French Vanilla
Evt. lidt flydende sødemiddel/stevia og kanel

Alle ingredienser blendes og hældes i et ovnfast fad. Bages ved 175 grader i 30 minutter.
Bum, færdig! Man kan sagtens lave til 2-3 portioner ad gangen og opbevare dem på køleskab.

IMG_5218.JPG

navnetraek_sort

2 comments

 • Katrine

  Jeg ved godt, at du har mål om at tabe dig mere, men jeg bliver lige nødt til at sige, at du seriøst godt ud lige præcis sådan der! Total drømmekrop! Jeg håber, at du er stolt af dig selv og dit hårde arbejde. Du er virkelig sej og en stor inspiration for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Tusind tak søde Katrine! Jeg er faktisk ret stolt af mig selv, og alt hvad jeg gør ved min form herfra er pga. konkurrencen, og ikke fordi jeg på nogen måde er utilfreds med hvordan min krop ser ud nu :) Men tak for dine flotte ord, ros er altid dejligt :)

   Jeg er rigtig glad og stolt over at kunne være til inspiration for dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Back & glutes