Dødløft: Sådan blev jeg stærkere

Diæt: 9. status

IMG_4501.JPG

Så er der endelig lidt gode nyheder fra min diæt! :)
Vægten har taget et ryk, og siger i dag 78,3 kilo – 1,5 kilo mindre end sidste lørdag!

Dermed er de to seneste uger med kun 100 g. i samlet vægttab blevet indhentet, og jeg er med igen :)

Rent fysisk synes jeg ikke der er sket det store i forhold til sidste uge, udover at min talje er blevet smallere. Og min bukser sidder løsere ;)

Det har været en hård uge med blot 1800 kalorier dagligt. Så lavt plejer jeg ikke at ligge før aller sidst i diæten. Og jeg har været reeeet sulten. Mest af alt har det dog irriteret mig, at det har påvirket min træningsintensitet og styrke. Det er næsten det værste ved hård diæt, at man ikke kan give den gas til træning som man plejer :(

Derudover har mine hoftebøjere jo har været overbelastede, og jeg har ikke kunne lave ret meget andet end tung low-rep styrketræning af ben, styrketræning af overkrop og cardio.
Igår var jeg dog nede og lave noget clean & jerk, og her mærkede jeg dem næsten ikke, så noget kunne tyde på at de har haft godt af pausen og er ved at være gode igen :)

Næste uge fortsætter jeg præcis som i denne. 1800 kalorier & 2xdaglig træning 6 ud af 7 dage, samt en refeed-dag næste lørdag. Målet om 77 kilo inden nytår er stadig indenfor rækkevidde, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at nå det!

I dag venter dog en længe ventet high-carb refeed dag <3
Jeg starter dagen med en stor portion havregryn med mælk, proteinpulver, banan, æble, rosiner, græskarkerner, mandler og et drys kanel :)

IMG_4500.JPG

I aften står den på julefrokost med mine kære kollager i Fitness World, så ingen sushi :( Men forhåbentlig har de noget andet lækker mad derude :D

4 Kommentarer

  • Andrea

    Du ser som altid tæske lækker ud!! :) Godt arbejde det er hvad det er.
    Jeg skal simpelthen spørge dig om noget Amanda. Du er jo godt inde i Fitnessgurus produkter og tænker du måske kan hjælpe, inden jeg går direkte til producenten. Da jeg i morges skulle træne på tom mave måtte jeg have fat i min OneAmino (æble). Har ikke brugt den i et godt stykke tid da det er sjældent jeg træner på tom mave. Men så åbner jeg den og ser at den er total klumpet sammen og de der små “korn” er blevet brune?!?!? Kunne ikke lige finde udløbsdatoen på bøtten så ved ikke om det kan blive for gammelt? Har du oplevet dette??? :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tusind tak Andrea :)

      Hvis du har taget den lille fugtsamler-pose ud af produktet, vil det samle fugt når det bare står – så klumper det sammen og klumperne/”kornene” der opstår kan godt blive lidt gullige/brunlige i farven.

      Nu er jeg jo ikke inde i de nærmere detaljer, så dette er bare min personlige holdning og erfaring, men jeg har fint kunne bruge tingene alligevel (holdbarheden har ikke været overskredet). Det smager fint og skal bare lige opløses i vand, så er klumperne væk igen :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Andrea

      For pokker så er det da derfor det klumper – den lader jeg ligge i næste gang haha:) Drak det nu også bare som det var og er endnu ikke død så mon ikke om det går. Tak for dit hurtige svar og rigtig god weekend :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      God ide! :D Og jo, jeg er helt sikker på at det går ;) haha!
      Selv tak og i lige måde :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dødløft: Sådan blev jeg stærkere