Diæt: Eksempel på min frokost

At lære nye tricks

IMG_2943.JPG

Jeg havde taget de stærke bukser på i dag. Den stod nemlig på Clean and Jerk i Crossfit Copenhagen! Mit ugentlige vægtløftnings-pas har egentlig ikke så meget at gøre med mit mål om at gå ned i vægt, men det er til gengæld en del af min målsætning om at få et godt all-round kendskab til de væsentligeste grene indenfor styrketræning.

Bodybuilding har jeg i forvejen ret godt styr på ;) Så nu har jeg så sat mig for at udforske styrkeløft og vægtløftning.

Styrkeløft har egentligt været meget nemt at lære. Altså, jeg bliver aldrig den stærkeste, men min teknik er blevet pudset af, og jeg er sådan rimeligt pænt stærk i alle de tre store.
Dødløftet arbejder jeg stadig med, og min nuværende PR er på 110 kilo. Fint for en bikinipige ;)

Jeg er stadig meget ny i det her med vægtløftning, og det er fedt at lære noget helt nyt. Det har virkelig været en udfordring for en motorisk ulykke som mig, men nu begynder jeg endelig at have lidt styr på det. Og det minder mig lidt om, hvordan det altid er, det der med at skulle lære noget nyt…

De første par gange jeg skulle clean’e var jeg lige ved at tude af frustration. Jeg stod med nærmest ingen kilo på stangen og kunne BARE IKKE LADE VÆRE med at slynge den op i en stor bue foran mig (det er ikke det der er meningen!)
Ej, hvor jeg hadede det! Havde lyst til bare at smide vægtstangen og gå min vej. Men så en dag… Der fangede jeg det lidt. Og for hver gang jeg kommer, bliver jeg lidt mere sikker i det.

Jeg tror det er en god ting, at man som træner ind imellem udfordrer sig selv. Så man ikke glemmer, hvordan det er, at skulle lære noget nyt. Det er jo trods alt det jeg guider andre mennesker igennem til daglig. Alle oplevelserne og følelserne ved at lære nyt.

I starten er det uvant, skræmmende og ubehageligt. Men så lærer kroppen det. Og man bliver stærkere. Og det bliver sjovt! Til sidst så har man ikke lyst til at stoppe igen :)
Det er i hvert fald sådan jeg har det, og det jeg ønsker at give videre til mine klienter.

2 Kommentarer

  • Det kan ikke tælles på 10 (!) hænder hvor mange gange jeg har gået fra trænings i frustration over ikke at kunne finde nogle af løftene, når det ser sååå simpelt ud og det jo ‘bare lige’ at gøre sådan her istedet for.. Jeg er så dårlig til at være dårlig til noget, det er jo ikke sjovt ;) Men ja, den eneste måde man vokser og lærer på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Aaarg ja, lige præcis! Det er jo nemlig overhovedet ikke sjovt, og slet ikke når alle de andre kan! :(
      Men når det så en dag begynder at fungere, så var det jo heldigvis det hele værd – og oveni købet har man lært at man sagtens kan overkomme en udfordring!
      Rent win :D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt: Eksempel på min frokost