Diæt: Eksempel på min frokost
Nu kunne jeg godt vise jer et fint anrettet frokostmåltid. Men sådan er virkeligheden ikke. I hvert fald ikke for mig, når jeg er på diæt.
Til gengæld er jeg dybt afhængig af foodprep og mine bøtter fra Sistema og Ikea ;)
Lørdag har jeg som regel spisedag, og det er den eneste dag, hvor min frokost ikke nødvendigvis kommer fra en plastikbøtte ;)
Hver søndag forbereder jeg frokoster til de næste 5-6 dage. Jeg bager grøntsager og kylling, koger ris, og fordeler det hele i portioner, tilføjer de sunde fedtstoffer og smager til med krydderier og eventuelt salsa, sennep eller sukkerfri ketchup. Jeg forbereder også kød til aftensmaden for hele ugen, så skal jeg nemlig kun bage eller snitte nogle grøntsager om aftenen, inden jeg kan spise. Og det er rart når man kommer sent hjem og er hundesulten!
En typisk frokost ser ud som nedenfor:
Et sted under grøntsagerne findes der både ris, kylle og olivenolie.
Selvom jeg spiser det samme til frokost hver eneste dag, så er dette mit absolutte yndlingsmåltid. Eller okay, det indtager en delt førsteplads sammen med min morgengrød ;)
Min frokost indeholder:
55 g. basmati ris (tør vægt)
125 g. kyllingebryst (rå vægt)
10 g. olivenolie
300 g. grøntsager
Evt. sukkerfri ketchup/salsa/sennep
Makrofordeling:
Kalorier: 530
Protein: 40 g.
Kulhydrat: 55 g.
Fedt: 17 g.
Du spiser 2 frokoster ik?