Forslag til frokost og aftensmad

Skøn weekend

IMG_2315.JPG

Som overskriften siger har jeg simpelthen bare haft en skøn weekend. Efter at have strammet op i min kost, er lørdag atter igen blevet ugens højdepunkt da jeg her har refeed/spisedag :)

Men samtidig har hende der Wonderwomanwannabe jo lokket mig med på Sukkerfri September, og jeg er fast besluttet på at overholde det hele måneden!!

IMG_2290.JPG

Denne uges spisemåltid bestod af lækker sushi på mit yndlingssted Takii, som ligger på Jagtvej.

Og bagefter skulle vi i biografen… Nu er det ikke sådan at jeg ikke kan gå i biografen uden slik, men det gør HELT klart oplevelsen bedre ;)

Så igår valgte jeg så at forkæle mig selv en lille smule, men på en lidt sundere og ok-en-enkelt-gang-i-løbet-af-måneden-måde. Nemlig med popcorn, 2 proteinbarer og Cola Zero.

Ikke noget jeg ville spise hvis jeg havde sceneplaner indenfor den nærmeste fremtid, men alligevel en udemærket treat på sådan en spisedag, synes jeg. Var i hvert fald mere end mæt bagefter. Og det selvom at min bio-buddy spiste alle popcornene ;)

IMG_2296.JPG

Nu vil jeg nyde det sidste af min søndag aften med en lækker skål skyr og et par afsnit af Game of Thrones :) Jeg starter i praktik i morgen, så regner med at hoppe tidligt i seng.

Rigtig god aften :)

4 Kommentarer

  • Haps et lækkert treat! :D Og det er jo fint indenfor “reglerne” af sukkerfri september, som jo egentlig bare er ment som en venlig reminder om at holde lidt igen med de søde sager og træffe nogle bedre valg ;) Jeg har ikke selv været helt god med kosten på det sidste, så har haft brug for lidt ny motivation til at fokusere på sundere lækkerier og ikke afsavn efter slik! :D

    Og nu har jeg lyst til popcorn, thanks ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hahaha, Simone blev også sur over at jeg havde givet hende popcorn-cravings! :D Sorry!

      Og ellers helt enig, det er lige netop det Sukkerfri September går ud på – at træffe bedre valg. Ikke nødvendigvis perfekte valg ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Der er da meget sukker i de proteinbarer? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forslag til frokost og aftensmad