What defines us is how well we rise after falling

En stille morgen inden en travl dag med feng shui

20140412-093604.jpg

Jeg nyder en simpel, lækker morgenmad bestående af frugt, skyr sødet med stevia og vanillepulver samt en kop grøn te med frisk citron og ingefær. Samtidig får jeg klaret de vigtigste mails, inden dagens øvrige program starter…

Jeg er nemlig blevet helt inspireret til at give min lejlighed en lille omgang “feng shui” – ud med alt det gamle der bare fylder og roder! Og i samme omgang bliver der indkøbt lidt nyt og lækkert, ommøbleret og gjort hovedrent.

Aaaaaaah. Klarede en del igår, men er langt fra færdig.

Jeg har aldrig gået ret meget op i indretning.
Indtil min roommate flyttede ud sidste efterår har jeg altid bare boet på ét værelse, og derfor skulle indretningen helst bare være nem og praktisk. Og da hun flyttede var min eneste prioritet at få en sofa, så jeg havde et ekstra sted at slappe af når jeg endelig var hjemme ;)

Men efter jeg har fået travlt med firmaet, er jeg begyndt at arbejde mere hjemmefra. Og jeg kan virkelig mærke hvordan man har mindre lyst til at være produktiv og kreativ når man er omgivet af rod og ligegyldige ting.

Nu lyder det som om jeg er en total horder der bor i en svinesti, og det er altså langt fra tilfældet ;) Men jeg har som sagt aldrig brugt tid på indretning, detaljer og den slags… Har fx. intet på væggene. Og det skal være slut nu!

Kan virkelig også mærke hvordan det giver mere overskud generelt at rydde op på denne måde. Meget symbolsk.

Rigtig god lørdag! :)

3 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What defines us is how well we rise after falling