Carbs og cardio

Lørdag

Den medbragte morgenmad nydes på jobbet :)

20130914-095947.jpg

Det er vanen tro en tunsalat af selleri, rødløg, tun i vand og valnødder sammen med en proteinshake af One Whey Isolate Chocolate Mint.
Jeg spiser det samme hver dag lige for tiden, og denne shake er uden tvivl højdepunktet! :D

Har været i fitnesscenteret siden kl 7, da jeg havde 60 min. incline walk der skulle klares, før jeg skulle møde på job kvart over 8 :)

Jeg delte de 60 min. lidt op, så det først var 45 min. med 6 km/t og en hældning på 5,5%. De sidste 15 min. øgede jeg hældningen til 15%, men tog hastigheden ned til 5,0 km/t. På den måde havde jeg mulighed for at fokusere på at “skubbe fra” med ballen for hvert eneste skridt, og det kunne virkelig mærkes! :)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Carbs og cardio