Aftenhygge

Update om DM

Efter at have tænkt meget over om DM skulle være i år eller vente til næste år, har jeg i dag truffet min beslutning.

Jeg har sammenlignet billeder, vurderet fysikken, overvejet om jeg mentalt er klar til diæt, talt med folk omkring mig, læst jeres kommentarer og mærket efter i maven.. Hvordan vil jeg have det med mig selv, hvis jeg udskyder scenen i et år?

Sjovt nok så kunne jeg, for hver person der sagde “bare vent til næste år”, mærke den der trodsige HELL NO følelse vokse sig større og større. Sorry, men jeg er åbenbart Miss Omvendt Psykologi ;)

Jeg er rigtig glad for alle jeres søde kommentarer, og i har virkelig givet mig troen på at det her, det kan jeg sgu godt klare! :) Så nu er tilmeldingen sendt afsted, og diæten fortsætter for fornyet styrke. Jeg havde to dage (fredag og lørdag) med relativt clean mad, men en del ekstra kulhydrat. Får nu 200 kalorier mindre pr. dag (dvs. ca. 2000 kcal dagligt) og har tilføjet 12 min. intervaltræning efter hvert styrketræningspas.

Disse billeder er fra dagens rygtræning:20130812-174924.jpg

20130812-174940.jpg

20130812-174947.jpg

Som i kan se er der meget arbejde der skal gøres, specielt omkring mine hofter og lår. Til gengæld begynder jeg at få mere selvtillid omkring min muskelmase. Der ER altså noget derinde ;)

20130812-201247.jpg

Disse billeder er en af de sammenligninger jeg lavede, for at træffe en beslutning. Det nederste er fra omkring september 2012 og det øverste er et par uger gammelt. Min tvivl var jo til dels om jeg havde udviklet mig nok. Jeg vil først og fremmest kunne fremvise en udvikling fra sidst! Og selvom billedkvaliteten ikke er den bedste, så synes jeg at mit hårde arbejde kan ses her. Der er sket ting og sager. Det er det der betyder noget for mig.

“Better yourself, and don’t worry about the rest!”

Nu skal kroppen trimmes ned, og så giver jeg den gas på den scene i min bedste form til dato! Vi ses i Herning d. 6. oktober! Husk at købe billetter! ;)

6 Kommentarer

  • Yes babe!!! Jeg skal støtte dig så meget jeg kan! Du har virkelig forbedret dig siden i fjor, det har kommet kvalitet muskler og det vil du se, når fedtet langsomt forsvinder ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tak babe, det betyder rigtig meget at have din støtte! Og jeg håber du har ret mht. musklerne. Fedtet må dog gerne forsvinde hurtigere end langsomt! ;) 8 weeks, ARG! :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sussi

    Yes!!! Hepper så mega på digm du så sej

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • You go girl! Husk på dit eget citat “when you lose all of your excuses you will see results”
    Glæder mig til at se dig på scenen.

    Knus Malue

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene SH

    Jeg tror absolut ikke, du kommer til at fortryde det :-)
    I allerallerværste tilfælde vil du stadig have fået mere sceneerfaring, som kan bruges næste år.

    Don’t regret the things you did – regret the things you didn’t do ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenhygge