Dagens træning

Re-feed & Dagens træning

Startede lørdagen med fasted cardio. Planen er at jeg skal løbe i 60 min. hver 2. dag, men i dag blev det i stedet 30 min. løb og 40 min. gang. Synes det var lidt voldsomt at starte ud med 10 km. løb dagen efter afsluttet antibiotika-kur ;)

20130803-212421.jpg

Det er jo lørdag hvilket betyder spisedag! Eller “re-feed” som jeg foretrækker at kalde det. De to første uger af min 10 ugers diæt kører jeg med en hel dag, og derefter bliver det i stedet et enkelt måltid med øget carbs.

Alt hvad jeg spiser på spisedagen er sund, hjemmelavet mad af høj kvalitet. Jeg har cravet mælkeprodukter hele ugen, så i dag stod den på skyr og fedtfattig ost, suppleret med proteinpulver og magert oksekød. Derudover et øget indtag af carbs gennem havregryn, frugt og kartofler. Desuden drak jeg min One Recovery-shake efter træning og spiste et par af de guddommelige One Whey bars ;)

Her til aften er jeg meget mæt, men ikke på en ubehagelig måde. Det er skønt bare at kunne give kroppen det den har brug for, og blive behageligt mæt og tilfreds af det.

Min morgenmad i dag bestod af skyr blandet med et scoop One Whey Pistachio Coconut (ny favorit!!), havregryn, 1/2 mini ananas skåret i tern, en One Whey bar skåret i tern samt hjemmelavet “syltetøj” af frosne bær, som jeg har opvarmet og blandet med lidt sødemiddel.

20130803-212427.jpg

Trods den gode start på dagen og den lækre morgenmad, så fik jeg det rigtig skidt lige inden træning. Kvalme, ondt i maven og bare generelt ubehag omkring min mave. Igen. Nu har det stået på i 1 1/2 uge, og jeg blev simpelthen så hidsig over det.

Så jeg tog mine hovedtelefoner på og gik helt arrigt og trodsigt i gang med min skuldertræning, selvom jeg havde det skidt. Musklerne fejlede heldigvis ikke noget, og jeg fik omsat alle mine frustrationer til et rigtig godt skulderpas. Og kvalmen forsvandt undervejs :)

Dagens program:

  • DB shoulder press 5×10
  • DB incline press 5×10
  • Lateral raises 5×10
  • Cable backfly’s 5×10
  • DB upright rows 5×10
  • One-arm cable lateral raises 5×10
  • 50 rep tricep extention dropset (10 kg*20, 7,5kg*10, 5kg*20)
  • 50 rep lateral raises dropset (4 kg*20, 3kg*15, 2kg*15)

Det var dejligt at være tilbage med et næææsten helt normalt træningspas!
Håber at legday i morgen bliver helt uden tegn på mere sygdom.

1 Kommentar

  • Anne Hansen

    Tak for spændende og motiverende læsning! Hvordan kan det være, at du laver din morgentræning på tom mave? Skulle det øge forbrændningen? Synes jo altid man hører om, hvor vigtigt det er, at spise jævnt over hele dagen, så forbrændingen holdes oppe, derfor undrer jeg mig lidt :-)

    God søndag :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning