Dagens træning

Fasted cardio & breakfast

Jeg har været lidt fraværende her på bloggen de seneste dage, men har simpelthen haft så travlt med lange dage i skolen og ting der skulle ordnes. Heldigvis er vores undervisere på kursus de næste dage, og derfor har jeg forlænget weekend allerede fra i dag. Det har jeg fejret med at sove længe, og gå en lang tur inden morgenmaden. Det er og bliver min absolutte yndlingsstart på dagen. Glæder mig til det bliver varmere og gåturen kan foregå i shorts og solbriller igen :)

20130314-135017.jpg

Jeg har nu fulgt min nye diæt i en uges tid, og er indtil videre ret tilfreds med resultaterne. På trods af lange dage har jeg haft god energi, og jeg sover godt om natten fordi jeg ikke er sulten om aftenen længere. Skønt!
Desuden kan jeg være lidt mere fri i køkkenet og spise større portioner, hvilket jeg har savnet meget.

Her til morgen lavede jeg spejlæg og frugtsalat med vaniljecreme (skyr, vanilieproteinpulver og lidt SØD)

20130314-135557.jpg

Yummy!

Ingen kommentarer

  • Camilla

    Det ser skisme godt ud Amanda!
    Nu blev jeg helt sulten efter frugtsalat :-P

    http://www.TheJustEffect.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja ikke? Jeg havde helt glemt hvor lækkert det er! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea

    Er det en app du bruger? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Hej:)
    Håber du har det dejligt.

    Jeg har lige et spørgsmål til dig. Jeg kan huske, at jeg har læst et af dine indlæg, hvor du skrev om et eller andet kosttilskud, eller hvad det nu var, som forkortede din restitutionstid efter træning. Hvad var det lige, at det var? Jeg er efterhånden træt af at være et haltende vrag i op til 4 dage efter træning og sport, fordi jeg er så øm, og vil snart gøre alt for at få det til at gå over hurtigere.
    Og hvad gør man egentlig, når man er øm i musklerne? Fortsætter man bare, eller skal smerterne gerne været helt væk, før man træner samme muskel igen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne L

    Er det endomondo pro udgaven, du bruger, siden du får vist max hastighed også? Har gratis-versionen, og synes jeg mangler max hastigheden – af ren nysgerrighed :) Og hvor lang tid har man pro, når man betaler for det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning