Abspiration

Overvejer du at stille op?

Hvis du overvejer at stille op til et show, så kan denne artikel være god at læse og forholde sig til. Det er en rigtig god og ærlig artikel, og meget af det har passet på mig og mit forløb.

Competing: The Good, the Bad & the Ugly

2 Kommentarer

  • Tessa

    Jeg vil bare sige, at du har en fantastisk blog, som inspirerer så meget! Jeg har altid været utilfreds med min krop, også selvom jeg ikke er overvægtig på nogen måde. Men da jeg læste det, du skrev omkring at tabe sig, kun giver den samme krop i mindre udgave, og at det først når man begynder at træne, at man kan forme sin krop, sagde det klik. Så nu er jeg begyndt at træne :)
    Dog synes jeg, det er svært forsæt at være motiveret, for hvornår ved man om det, man gør, gør en forskel, og at man ikke står om tre måneder og ikke kan se noget? Hvornår kan man se en forskel?
    Jeg har fået lagt et fullbody træningsprogram, men hvor vigtig er mad og proteinpulver osv, når man lige er begyndt?

    Lidt spørgsmål fra en forvirret nybegynder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Tessa

      Tusind tak skal du have :) Og hvor er det dejligt at du kan bruge det jeg skriver, og at det har fået dig til at begynde at træne. Det gør mig rigtig glad at høre :)

      Det er meget forskelligt hvor hurtigt kroppen forandrer sig. Det handler jo selvfølgelig om hvor meget “polstring” du har, men også meget om hvor konsekvent du er med din træning og din diæt.
      Jeg kunne selv se en forskel efter et par måneder med hård styrketræning. Men det kan hjælpe at tage nogle mål når du starter ud, og så måle dig det samme sted hver måned – der kan man tit måle sig frem til en ret stor forskel selvom det måske ikke er helt tydeligt endnu.

      Maden i kombination med et ordenligt styrketræningsprogram er det aller vigtigste. Du vil med al sandsynlighed ikke komme nogen vegne hvis ikke du følger en eller anden form for kostplan eller i hvert fald sørger for at spise sundt. Masser af grønt, sundt fedt og magert protein.
      Hvis du har tid til at lave sunde, proteinrige måltider 5-6 gange om dagen er proteinpulver ikke nødvendigt. Det er bare super praktisk i en travl hverdag – og så smager det rigtig godt efter min mening ;)

      Håber du kan bruge mit svar til lidt, og held og lykke :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abspiration