Weekend in Dubai

Dagens træning

I dag havde jeg min sidste session med min 06-om-morgenen-klient og min plan er, at jeg ikke vil tage en ny ind på det tidspunkt lige foreløbig.

Det betyder, at jeg nu møder kl. 07 i det gym jeg også selv træner i normalt. Og jeg overvejer stærkt, om jeg skal prøve at give det der morgentræning en chance igen. Jeg er jo allerede inde i rytmen med at stå tidligt op, og så ville træningen være klaret inden jeg overhovedet har haft én eneste klient. Det betyder også, at jeg efter min sidste formiddagsklient kl. 09:30 eller 10:30 bare kan tage hjem og sove, sole eller hvad jeg nu har lyst til.

Jeg tror, at jeg vil prøve det af i morgen tidlig.

I dag havde jeg klienter fra 06:00-11 og det var ikke lysten der drev værket til træning bagefter! Men jeg har besluttet mig for, at jeg VIL føle mig motiveret og passioneret for træningen igen. Så det er jeg begyndt at fortælle mig selv, at jeg er. Jeg tænker, at hvis jeg gentager det for mig selv ofte nok, så kan det være jeg starter med at tro på det snart ;)

Noget siger mig at det virker, for havde faktisk en overraskende god træning og endte med at være i centeret i halvanden time – næsten uden at kigge på uret undervejs.

photo-14-11-2016-15-46-57

Programmet:

Opvarmning: 20 min. incline walk 2,5%-5,5% og 6 km/t.

Styrke:

Superset:
Cable pull through 4×15
Box step ups 4×10

Leg extensions i 3 vinkler (fødder roteret udad, neutralt og indad) 3×6+6+6 reps i hver position

Lying leg curl 3×10 med stigende vægt for hvert sæt

Cardio/styrke circuit:

3 runder:

  • 5 min. 5,5% gang og 6 km/t.
  • 20 goblet squats m. 10 kg. skive
  • 20 reverse lunges
  • 20 reverse hyperextensions m. 5 kg. vægt

Afslut med yderligere 5 min. gang m. 5,5% incline og 6 km/t.

Den lille circuit er en jeg også ofte laver med mine klienter, og det er en fantastisk måde at camouflere sin cardio som en aktiv “pause” mellem de onde high-rep styrkeøvelser der virkelig brænder til sidst.

photo-14-11-2016-15-46-35

Da jeg kom hjem efter træning stod den på et lækkert lille keto-måltid med 150 g. smørstegte sild (mums!), en skål broccoli-guacamole (most avocado med salt, peber, hvidløgspulver og citronsaft rørt samen med finthakket broccoli) og 2 spsk peanut butter. Derefter havde jeg et par timer til ren afslapning som jeg ville bruge på lidt læsning men det endte med en lang lur! ;)

Nu napper jeg en kop kaffe, og så er jeg den der er på vej ud til dagens to aften-klienter. Derefter er det fyraften!

photo-14-11-2016-16-02-42

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in Dubai