The Open: 16.1

“Ferrero Rocher” pandekagetopping… #mouthgasm

B9047EFF-670A-4D96-9DF5-A9A02A88E094_zpsfeiafev7

Min sponsor Bodylab lancherer i dag den nye Proteinella Super Crunch – et Nutella-lignende smørepålæg der din forveksling smager som det bløde nougat-agtige fyld inde i Ferrero Rocher! #mouthgasm
Og så har de samtidig været så søde at give FRI FRAGT de næste par dage! #perfecttiming

Næringsindholdet i Proteinella er ganske fornuftigt, da det er lavet på blandt andet hasselnødder, sødet med sødestof og med ekstra valleprotein tilsat.

Ingredienser

Sødestof: Maltitol, vegetabilsk fedtstof (raps, palme, kokos), valleproteinisolat (indeholder mælk),hasselnødder (11%), fedtfattigt kakaopulver (6%), emulgator (sojalecithin), aroma. Kan indeholde spor af mandler. Med naturligt indhold af sukker.

Næringsindhold:
Proteinella Super Crunch
Indhold pr. 100 g
Energi 2.080 kJ / 498 kcal
Fedt 35 g
– heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrat 39 g
– heraf sukkerarter 2,1 g
-heraf polyoler 33 g
Protein 21,4 g
Salt 0,1 g

(Kilde: Bodylab.dk)

636C05D5-8E8D-44C3-9526-8E595A5AD71B_zpsvrstouew
Jeg bliver altid lidt ked af det når bægeret er tomt…

Jeg er rigtig glad for at bruge Proteinella som topping på mine pandekager! (… når jeg altså ikke spiser det med en ske direkte fra bægeret…)

Hvis det skal være rigtig nemt og ekstra lækkert bruger jeg Shake n’ Bake proteinpandekagemix til mine pandekager og bager dem på min blinis-pande (læs om den og find link til den her). Mit favorit Shake n’ bake-mix er smagen Strawberries and Cream. Så topper jeg pandekagerne med frisk frugt, ProteinellaZero Pancake Topping og måske lidt Zero Pure Gold. Muuuums!

5DF286CE-8B4C-4CF5-AEE3-02139F6F9BB0_zpsfwery3i9

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Open: 16.1