“Ferrero Rocher” pandekagetopping… #mouthgasm
Min sponsor Bodylab lancherer i dag den nye Proteinella Super Crunch – et Nutella-lignende smørepålæg der din forveksling smager som det bløde nougat-agtige fyld inde i Ferrero Rocher! #mouthgasm
Og så har de samtidig været så søde at give FRI FRAGT de næste par dage! #perfecttiming
Næringsindholdet i Proteinella er ganske fornuftigt, da det er lavet på blandt andet hasselnødder, sødet med sødestof og med ekstra valleprotein tilsat.
Ingredienser |
---|
Sødestof: Maltitol, vegetabilsk fedtstof (raps, palme, kokos), valleproteinisolat (indeholder mælk),hasselnødder (11%), fedtfattigt kakaopulver (6%), emulgator (sojalecithin), aroma. Kan indeholde spor af mandler. Med naturligt indhold af sukker. |
Næringsindhold: | ||
---|---|---|
Proteinella Super Crunch | ||
Indhold pr. | 100 g | |
Energi | 2.080 kJ / 498 kcal | |
Fedt | 35 g | |
– heraf mættede fedtsyrer | 6,7 g | |
Kulhydrat | 39 g | |
– heraf sukkerarter | 2,1 g | |
-heraf polyoler | 33 g | |
Protein | 21,4 g | |
Salt | 0,1 g |
(Kilde: Bodylab.dk)
Jeg bliver altid lidt ked af det når bægeret er tomt…
Jeg er rigtig glad for at bruge Proteinella som topping på mine pandekager! (… når jeg altså ikke spiser det med en ske direkte fra bægeret…)
Hvis det skal være rigtig nemt og ekstra lækkert bruger jeg Shake n’ Bake proteinpandekagemix til mine pandekager og bager dem på min blinis-pande (læs om den og find link til den her). Mit favorit Shake n’ bake-mix er smagen Strawberries and Cream. Så topper jeg pandekagerne med frisk frugt, Proteinella, Zero Pancake Topping og måske lidt Zero Pure Gold. Muuuums!
Kommentarer