"Why do you love yourself?" - meditation journal

Pre-lifting morgenmad

 photo 250291E6-D7EE-4845-B78C-2BEECBFE7C13_zps1tresuas.jpg

Efter jeg stoppede på konkurrence-diæt og begyndte til crossfit og vægtløftning igen, er mit hovedfokus så småt skiftet fra æstetik til performance.

Jeg prøver dog stadig at holde fedtprocenten nede/komme lidt længere ned i fedtprocent igen. Det gør jeg ved at tælle kalorier og cirka makroer. Jeg er dog ikke helt striks med nogen af delene, og lytter også til kroppen og hvor sulten den er. Efter jeg startede med dette er vægten så småt på vej ned igen, og i dag ligger jeg på 76,7 kg.

En af forskellene ved at træne for performance og at være på konkurrencediæt er, at jeg op til konkurrencer altid træner fastende om morgenen. Det har jeg gjort i så mange år, at det fungerer helt fint for mig. Men nu hvor jeg gerne vil have de ekstra 10% overskud og energi til at presse kroppen og have god teknik, er jeg begyndt at spise inden nogle af mine morgentræninger. Primært dem hvor der indgår vægtløftning eller tunge løft.

I dag skal jeg eksempelvis køre mit C&J-program efterfulgt af booty & abs. Omkring 2-2,5 timers træning. Det kræver altså lidt ekstra brændstof! Det er dog vigtigt for mig, at min morgenmad ikke er tung, for så generer det mig under træningen. Min vanlige havregrød eller rugbrød fungerer eksempelvis slet ikke.

I stedet er jeg blevet glad for riskiks!
Min pre-lifting morgenmad blev i dag til:

  • 2 riskiks med 3 skiver fedtfattigt kødpålæg på hver
  • 3 jordbær
  • 2 hele æg scrambled med salt og peber

Kalorier: 367
Protein: 33 g.
Kulhydrat: 24 g.
Fedt: 15 g.

Det eneste der mangler i dette måltid for at gøre det komplet til “almindelig” morgenmad eller post-workout, er nogle flere fibre. Det kunne man nemt indføre ved, at skifte de 2 riskiks ud med 1 skive rugbrød og/eller scramble nogle grøntsager sammen med æggene.

 photo 27F23457-3227-4BE4-81C5-727A68F6D2AE_zps5hvmzm1m.jpg

Når morgenmaden er nede venter jeg 30-45 minutter inden jeg cykler mod centeret. Det tager mig cirka 20 minutter at komme frem, så det passer meget fint med, at der er gået omkring 1 time fra jeg har spist til jeg starter på træningen.

Jeg glæder mig ekstra meget til at træne i dag, fordi jeg også skal afprøve mit nye pre-workout fra Bodylab!

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Why do you love yourself?" - meditation journal