Skal man lytte til fornuftens stemme? Eller forfølge sine drømme, selvom de virker uopnåelige?

“Lazy” saturday

 photo 00735F7D-97EB-4E72-BE16-2BDE20D64E1E_zpsctqujhsw.jpg

Efter en lang og hård træningsuge har den stået på hviledag i dag. Hviledag fra træningen that is.

Jeg har nemlig været ret aktiv ellers. Først 2 PT-sessioner (nok som også blev mine sidste weekend-timer i Fitness World) og efterfølgende en masse praktiske ting i forbindelse med, at jeg jo starter op som helt og aldeles selvstændig personlig træner & kost/træningscoach her pr. 1/3. Der blev shoppet og slæbt kontorartikler til jeg blev lam i armene! Og så skulle der besvares en hel masse mails efterfølgende. Er helt overvældet over alle henvendelserne jeg har fået, og glæder mig til at få en flyvende start som personlig træner i Vesterbronx Gym :)

Ooooog så må jeg lige blære mig lidt… Jeg har nemlig også gjort rent og leget handykvinde! Altså okay, rengøringen er ikke noget nyt, men mig med et stykke værktøj, dét er ikke noget du ser hver dag! Jeg har boet i min lejlighed i over 4 år, men det eneste jeg har fået sat på væggene so far, er et par hylder… Og det var ikke mig der satte dem op, men min mor! Haha. Nu er jeg dog ærlig talt ved at være ret træt af, at mine gæster altid skal spørge om jeg lige er flyttet ind. Så i dag tog jeg mod til mig, og luftede boremaskinen helt alene. Og jeg fik sgu sat et spejl op. Og det hænger lige! #virtuellehighfivesframigtilalle

 photo 6612255D-A7F1-4B44-9B7C-08CDC34E62E4_zpsrnzuxnql.jpg
Vil du tilføje mig på snappen hedder jeg: amandalouisedk

Nu vil jeg svare på lidt flere mails og drikke noget kaffe, inden jeg skal afsted til fødselsdags- og farvelfest hos vores allesammens Anna Warrington senere i aften. God lørdag aften derude! :)

4 Kommentarer

  • Mette

    Sådan!! Kender alt for godt det med at blive spurgt om man lige er flyttet ind, haha. Jeg har dog fået hængt de mest nødvendige ting op, men mangler stadig lidt hylder, billeder mv.

    Tænkte på, hvordan får du “lov til” at skrive mere end 1 linje i snapchat? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

    Ha ha tillykke med dit ophæng ( det lyder præcis som hjemme hos mig ) ☺️☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste :D haha

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man lytte til fornuftens stemme? Eller forfølge sine drømme, selvom de virker uopnåelige?