Lille weekendupdate

Beslutningen er taget

 photo 84CE409B-288F-4A0E-9B4A-FF2F1C25E796_zps881auncx.jpg

Så er der spændende nyt fra mig! :D

I dag mødtes jeg nemlig med Evie Madsen, som har sagt ja til at være min coach frem imod forårets konkurrencer. Sammen har vi også besluttet, at jeg ikke skifter klasse.
Jeg bliver altså i bikini fitness!

Det bliver nok lidt underligt ikke at stå for det hele selv længere, men jeg tror også det kommer til at fjerne en masse stress fra mine forberedelser, at jeg har en ekspert til at hjælpe mig. Planen er, at jeg fortsat selv står for at tilrettelægge min kostplan (ud fra nogle bestemte retningslinier) imens jeg får et nyt træningsprogram lavet af Evie.

Det føles som den helt rigtige beslutning, og jeg glæder mig til at tage kroppen til et nyt niveau!

Desuden har jeg i dag meldt mig ind i Vesterbronx Gym, og jeg glæder mig til en masse gode træninger her fremover! Det betyder desværre at jeg må stoppe i Crossfit Copenhagen i en periode. Det er lidt trist, men der er hverken til eller penge til begge dele, og nu hvor jeg skal til at følge en træningsplan tilrettelagt af en anden, er dette det naturlige valg for mig. Håber og tror dog, at jeg vender tilbage til CFC igen en dag ;)

Jeg starter på de nye planer på mandag. Jeg er SÅ klar, og glæder mig vildt til hvad fremtiden bringer i forhold til hverdagen og den form jeg skal til at arbejde hen imod.

Let’s kick this body (booty) into shape!!! :D

 photo 587B9530-5569-4998-9178-3709A96082AC_zpsoq4cvwhx.jpg

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Lille weekendupdate