Mandagens træning

Tirsdagens træning

 photo 19659675-4A5F-4912-B53A-359F672D944A_zpspcxkxcrg.jpg

I går trænede jeg ryg og lavede (band assisted) pull ups UDEN SMERTER for første gang i over to måneder :)
Virkelig en fed følelse! Venstre skulder udtrættes stadig meget hurtigere end højre og stabiliteten i den er langt fra som den burde være, men at blive smertefri er første skridt på vejen :)

Jeg håber at kunne genoptræne den og forøge stabiliteten omkring særligt mit skulderblad markant over det næste stykke tid, så jeg snart kan begynde at træne op til styrkerunden i athletic :) (ja ja, altså, halvmarathon skal selvfølgelig lige overstås først! ;)

Hele programmet har i her:
 photo 7D81F25B-E8A0-4CBC-83A9-29AA3A251AE4_zpscgn8ko3c.jpg

 

Nu hvor jeg skal løbe på søndag holder jeg pause fra den tunge bentræning, og har faktisk gjort det i nogle uger. Det er hyggeligt nok med disse isolationsøvelser med håndvægte og kabler, men jeg glæder mig alligevel ret meget til at komme tilbage til vægtstængerne inkl. masser af squats og dødløft igen! :)

I dag står den på overkrop igen, denne gang med fokus på pres: skulderpres, push ups & bænkpres samt unilaterale øvelser med håndvægte og kettlebells. Har ikke lagt et fast program endnu, og planlægger at finde på det “on-the-fly” når jeg rammer centeret i aften efter arbejde :)

2 Kommentarer

  • Rikke

    Fedt din skulder er ved at være smertefri! :) Hvad har du gjort for at nå dertil? Har selv betændelse (eller whatever det er) i senen i venstre skulder, og jeg forsøger virkelig at få den til at hele op, for har ikke kunnet træne arme i over seks uger nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Jeg tager hensyn i min træning og genoptræner den bedst muligt, men derudover har jeg fået et par behandlinger hos en medstuderende (fysioterapi) og det har hjulpet rigtig meget. Hvis ikke du har opsøgt en behandler, er det klart min anbefaling.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagens træning