Dagens træning: 30 min. let løb

Status efter Københavns Kvindeløb

Status på dagens løbetur er, at jeg skuffede mig selv gevaldigt. Formen var slet ikke med mig, og jeg kom i mål på (for mig) skuffende 52:23 min med et gennemsnitligt pace på 5:14. Jeg kæmpede fra start til slut, og overvejde seriøst at begynde at gå, flere gange undervejs. Havde både problemer med vejrtrækningen, slidsår på foden og tunge ben. Haha, føj for en tur altså!!! Jeg er glad for at det er overstået nu.

Har som tidligere nævnt følt mig små-sløj i en længere periode, men havde nu regnet med, at grundformen var der til at gennemføre indenfor den planlagte tid. 10 km. under 50 min. burde være et meget rimeligt race-mål for mig.

For få måneder siden løb jeg over den dobbelte distance i pace 5:16. Jeg er absolut ikke lykkelig over at konstatere at formen ligefrem er forringet siden. Dagens sidste 5 km. blev løbet i et langsommere pace end min sidste 5’er til HM……..

 photo 8F523D8E-4EE5-4DBF-9ADF-A608B4CD9652_zpsqffvx4ti.jpgHeldigvis har jeg sommerferie lige om lidt, og der er vel ikke andet for, end at gå i skarp løbetræning og få en masse kilometer i benene! Jeg VIL sætte PR til september, goddammit! :P

 photo A6A129FA-262A-4006-B6B6-0C27DF829EC2_zpsnnmtlieo.jpg

Dagen var heldigvis ikke helt øv, for i forbindelse med løbet mødtes jeg også med to dejlige piger, mine veninder Sara og Jonna, og fik hygget lidt :)

Jeg er skuffet lige nu, men jeg er ikke en dårlig taber, og ser dette tilbageslag som en chance for at komme ekstra stærkt igen!

2 Kommentarer

  • Lisette

    Hej Amanda. Hvad vejer du nu? Og hvor meget har du i alt taget på siden scenen? Jeg synes det er rigtig svært at holde er vægttab. Mvh. Lisette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Lisette

      Jeg ved ikke hvad jeg vejer lige pt., har ikke vejet mig længe. Skyder på omkring 80 kg. Så det er +13 kilo siden scenen cirka :)
      Jeg går lige nu op i at have det godt og leve sundt, fremfor at holde vægten nede.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: 30 min. let løb