Sommerferie & Rabatkode til Nelly.com

Godmorgenmad

Sommerferien er startet for mig vedkommende, og det betyder at jeg endelig har tid til at sove igennem! I nat blev det til omkring 11 timers søvn. Kroppen har brug for det. Jeg er SÅ øm efter træning i går, så kroppen har fortjent at blive fyldt med masser af næring fra morgenstunden.

Det blev til en stor brunch bestående af:

  • 300 g. grøntsager, lidt ingefær og 2 æg. scrambled på panden, og toppet med lidt 16% mozzarella, 1 spsk. pesto og ketchup.
  • Yoghurt naturel 1,5%, 1 spsk psyllium HUSK, 20 g. One Whey Vanilla White Chocolate og et par dråber SØD toppet med havregryn, rosiner, mandler, valnødder og friske danske jordbær.


 photo 4FAAF5E3-21D5-4977-9FFE-DBDAC021AE86_zpscxa9mp3s.jpg

Nu hvor jeg har ferie fra studiet, begynder overskuddet forhåbentlig snart at snige sig ind igen.

Jeg glæder mig til at kunne starte op med hårdere træning, og stille og roligt bevæge mig hen imod mit livs form. I går havde jeg en hård 2-timers træningssession, hvor der blandt andet blev testet okklusions-squat (AV!) og hele bagsiden fik tæsk. Jeg har savnet den slags træninger, men overskuddet har simpelthen ikke rigtig været der før nu.

Jeg kæmper stadig med at jeg er lidt småforkølet og ikke føler mig på toppen, så i dag bliver det en hviledag.

Men langsomt begynder jeg at stramme mere op på kosten, og fra næste uge bliver løbetræningen sat i system. Når jeg kommer hjem fra ferie, bliver resten af træningen også skemalagt, og jeg starter på “diæt” hen imod mit nye mål. Det er et stort mål, og håber på at det ender med, at jeg træder på scenen til NC 2016. Men i en ny klasse. Hvilken skal jeg nok løfte sløret for undervejs… Det er en klasse jeg altid gerne har ville stille i, men jeg havde aldrig regnet med, at jeg ville føle mig stærk og sej nok til at gøre det. Men nu giver jeg det sgu et forsøg! :)

 photo 44053E20-7AE5-4225-947A-47EF458CAC6A.png_zpscjgvcy1f.jpeg

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie & Rabatkode til Nelly.com