Dagens træning: Delts & glutes

Dagens træning: Intervalløb, hofter & abs

Mandagen startede med 30 minutters intervaller + en lækker omgang hoftestræk/styrke og lidt mave. Fra i dag starter jeg op med 30-45 min. morgencardio 3 dage om ugen, enten i form af alm. løb eller intervaller.

I dag bestod morgencardioen af:

10 x intervaller på løbebånd:
2 min. gang med 3,5 % hældning og 6,5 km/t..
1 min. løb med 3,5% og 10,5 km/t. i første runde. Øgede med 0,5 km/t. for hver runde og endte altså på 15 km/t.

Totalt: 30 min.
+ 5 min. opvarmning & 5 min. cooldown.

Derefter stod den på stræk og styrke til hofterne som beskrevet i dette indlæg.
I dag blev det 2 sæt af 20 sek. stræk til hvert ben + 10 reps med strakte ben efterfulgt af 50 mini-mavebøjninger.

Mavebøjningerne udføres på den måde, at jeg laver en forspænding i mavemusklerne, så jeg holder lænden nede. Derefter løfter jeg skuldrene fri af gulvet, og ligger og “vipper” som i ser i videoen. Normalt laver jeg op til 100 reps, men i dag blev jeg hurtigt udtrættet og havde svært ved at holde lænden nede, så stoppede ved 50.

Nu venter der heldigvis en hel hviledag, inden jeg skal træne igen på onsdag, så kroppen får lov til at restituere igen :)

 photo DB7FBBE1-95A4-41F6-A5FD-308BC951711F_zpsrc8cs9kn.jpg

I morgen er den sidste dag i off season for denne omgang, så er det tilbage på kostplan! Jeg har ikke været på vægten endnu, men begynder at fornemme at den er steget lige lovlig meget ;) Jeg har haft en hel måned uden kostplan, og selvom jeg har holdt mig til de sunde ting, er der røget en del kalorier ind…

Men jeg vil gerne holde en pæn form året rundt, så nu må der strammes lidt op ;) Der skal laves gains og flyttes rundt på tingene i den næste tid, og det kræver at kosten er optimeret og ordentligt planlagt, hvis det skal blive som jeg vil have det!

Man skal gøre hvad der gør en glad, og jeg har opdaget at jeg er gladest og har mest energi hvis jeg arbejder hen imod et mål. Selvom målet ikke er scenen og en konkurrence, så føler jeg godt at det giver mening for mig, at jeg har en plan at følge.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Delts & glutes